رئیس سازمان امور اداری: برنامه جامع اصلاح نظام اداری از امروز به صورت رسمی در دستور کار نظام اداری قرار گرفته است.
وی گفت: مجموعه جدیدی که به عنوان برنامه جامع اصلاح نظام اداری پیش بینی شده است در اهداف، راهبردها و جزئیات با برنامه اجرایی مرحله اول متفاوت است.
انصاری افزود: در بخش اهداف ، علاوه بر اهدافی که برای مرحله اول پیش بینی شده بود، درخصوص ارتقای سرمایه اجتماعی دولت یعنی افزایش اعتماد عمومی به نهاد دولت و دستگاه اجرایی بعنوان یک هدف اساسی در این برنامه پیش بینی کرده ایم و متناسب با آن برنامه های اجرایی در نظر گرفته شده است.
وی گفت: در این مرحله با توجه به برنامه های مرحله اول اصلاح نظام اداری، 10 برنامه بعنوان برنامه های اجرایی نظام اصلاحی مورد توجه قرار گرفته است که دو برنامه به برنامه های دوره اول اضافه شده است.
انصاری افزود: یکی از برنامه ها ارتقای شفافیت ، پاسخگویی و مقابله با فساد در نظام اداری با توجه به تاکید رئیس جمهور و همچنین مطالبه مردم است.
وی گفت: برنامه دیگر ارتقاء بهره وری در نظام اداری و اجرایی کشور بود و به نظر می رسید با توجه به شرایط دشوار و محدودیت منابعی که در کشور وجود دارد، مدیریت بهره وری در کشور برنامه ویژه ای را می طلبید و بعنوان یک برنامه خاص در نظر گرفته شد.
انصاری افزود: در کنار این برنامه ها بخش هایی از برنامه های موجود نیز مورد تاکید ویژه قرار گرفت که یکی از آنها موضوع توسعه دولت الکترونیک با توجه به آثار مثبت در افزایش رضایت مندی، مقابله با فساد و شفافیت در نظام اداری است.
وی گفت: تلاش داریم در پایان دولت دوازدهم در سال 1399 تمام خدماتی که در دستگاههای اجرایی ارائه می کنیم ، در بستر الکترونیک خواهد بود که این هدف بزرگی است.
انصاری افزود: از 2 هزار و 100 زیرخدمت و 750 خدمتی که دستگاههای اجرایی ارائه می کنند بتوانیم آنها را بصورت یکپارچه در بستر الکترونیک ارائه کنیم.
وی گفت: در موضوع صیانت از حقوق شهروندی و رعایت حقوق شهروندان در نظام اداری نیز بصورت یک برنامه مستقل دیده شده است و از طریق آموزش های لازم به مدیران و کارکنان و همچنین مردم از طریق رسانه ملی تلاش خواهد شد تا با آشنایی مردم با حقوقشان در نظام اداری رعایت این حقوق نیز در دستور کار جدی همه کارگزاران اداری و اجرایی کشور قرار گیرد.
انصاری افزود: تاکید ویژه دیگر بر توانمندسازی نیروی انسانی دولت، کارکنان ، مدیران و انتخاب و تربیت مدیران آینده کشور است که در این باره توجه ویژه به تصدی مشاغل مدیریت توسط زنان و ارتقاء سطح و نقش آنان در مدیریت کشور به 30 درصد تا پایان برنامه ششم توسعه و جوانتر کردن مدیریت کشور و سن مدیریت کشور به میزان 8 سال در پایان این دوره بعنوان هدف های کمی در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: مجموعه آنچه که بعنوان برنامه جامع اصلاح نظام اداری برای دوره دوم در نظر گرفته شده است حجم قابل توجهی از لوایحی است که باید دولت تقدیم مجلس شورای اسلامی کند و همراهی و مساعدت موثر مجلس را می طلبد و همچنین مجموعه ای از فعالیت ها که دستگاه های اجرایی باید در دستور کار خود قرار دهند.
انصاری افزود: همه این موارد کمک خواهد کرد در پایان این دوره بتوانیم به دستاوردهای خوبی نائل شویم و بتوانیم به مفهوم حکمرانی خوب در نظام اداری جمهوری اسلامی دست پیدا کنیم.
وی گفت: در جشنواره شهید رجایی ، دستگاه ها در دو زمینه عمومی و تخصصی مورد ارزیابی قرار می گیرند.
جشنواره شهید رجایی با حضور رئیس جمهور در سالن اجلاس سران در حال برگزاری است.