همه میوه ها حاوی قند هستند، اما برخی از آنها قند بیشتری در مقایسه با سایر میوه ها دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ میوه یک راه سالم برای مصرف شیرینی و اضافه کردن مواد مغذی به رژیم غذایی است، اما بعضی از میوه ها مانند موز و انبه، مقدار قند بیشتری دارند.
میوه های با قند پایین می توانند فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز فرد را فراهم کنند.
توت فرنگی، دارای فیبر بالا و حاوی قند بسیار کم است.
تنها هشت گرم شکر در هشت توت فرنگی متوسط وجود دارد. همچنین منبع خوبی از ویتامین C است.
هلو ،اگر چه طعم شیرینی دارند، هلو متوسط فقط شامل حدود ۱۳ گرم شکر است.
لیمو حاوی ۲ گرم قند و سطح بالایی از ویتامین C است.
پرتقال متوسط دارای ۱۴ گرم قند قابل هضم است و همچنین یک منبع عالی از ویتامین C است.
گریپ فروت کم قند و یک وعده مناسب برای صبحانه است. نیمی از یک گریپ فروت متوسط حاوی حدود ۱۱ گرم قند است.
آووکادو تقریبا بدون قند است و همچنین منبع خوبی از چربی های سالم و فیبر هستند.
افزایش مصرف روزانه میوه موجب حفظ وزن سالم ، دریافت ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر ضروری و کاهش خطر ابتلا به سرطان و سایر بیماری ها می شود.