قانون نظام مهارت از دغدغه های اشتغال زایی و کار آفرینی دولت کم می کند.
آموزش در کشور باید به سمت کارآفرینی و آموزشهای مهارتی حرکت کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گلستان معاون کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در بازدید از دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان با اشاره به تصویب قانون نظام آموزش مهارتی کشور در کمیسیون آموزش گفت : بر اساس این قانون دولت به سمت و سویی می رود که تمام نیازهای خود را بر اساس صلاحیت حرفه ای انجام می دهد.
محمد مهدی زاهدی افزود : این به آن معناست که باید آموزش و پرورش ، آموزش عالی و سازمان فنی و حرفه ای ما به سمت و سوی آموزش مهارتی یا همان کار آفرینی بروند.
او گفت : قانون نظام مهارت ابلاغ شده و بزودی پس از تدوین آئین نامه اجرایی آن به دولت تحویل داده می شود تا از دغدغه های اشتغال و کار آفرینی دولت کم شود.
معاون کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس همچنین از فعالیت نزدیک به 3 هزار و 200 شرکت دانش بنیان در کشور خبر داد و افزود : صندوق نوع آوری و شکوفایی از این شرکتها حمایت می کند و تا سال 1404 باید تعداد آنها به 20 هزار شرکت افزایش یابد.
زاهدی در ادامه با اشاره به وجود چندین طرح مهم برای استفاده بهینه از منابع آبی کشور گفت : انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان برای قسمتهای مرکزی ، شمال شرق و استانهای هرمزگان و کرمان و استفاده از آبهای ژرف از عمق زیر هزار متر با احداث چاه از جمله این طرح هاست.
معاون کمیسیون آموزش ، تحقیقات و فناوری مجلس افزود : نخستین چاه آبهای ژرف در عمق دو هزار متری در استان سیستان و بلوچستان احداث شده و در صورت تایید سلامت آن از طرف زئارت بهداشت اتفاق بزرگی برای دستیابی به منابع پایدار آبی خواهد بود.
زاهدی ، تصویب قانون حمایت از شرکتهای دانش بنیان ، ایجاد صندوق نوع آوری و شکوفایی با موجودی 3 هزار میلیارد تومان ، قانون رفع موانع تولید و اصلاح مقررات مالی دولت را از دیگر اقدامات مهم این کمیسیون برشمرد.
اعضای کمیسیون آموزش ف تحفقیات و فناوری مجلس شورای اسلامی دیروز برای بررسی وضعیت آموش گلستان به این استان آمدند.