اولین جشنواره بنه (پسته کوهی) در جبالبارز جیرفت با استقبال پر شور مردم روبرو شد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما در این جشنواره ضمن معرفی ظرفیتهای گردشگری ومنابع طبیعی جبالبارز بخشی از توانمندی های فعالان بخش خصوصی در حوزه های صنایع دستی، گلاب گیری ، دامپروری و کشاورزی منطقه در 30غرفه به نمایش گذاشته شده است.
دبیر اجرایی جشنواره بنه گفت: آب بنه یا همان قاتق محلی از فرآوردهای مهم بنه (پسته کوهی) است که با مخلوطی از پیاز محلی ، رب انار و گردو (به صورت جداگانه) غذای محلی لذیذی است.
آقای سعیدی افزود: چنگ مال ، تهیه روغن بنه را از دیگر فرآوردههای بنه دانست و افزود: پزشکان طب سنتی از خواص بنه در رفع و کاهش برخی از بیماریها نظیر کمر درد ، درد قولنج و دردهای مفصلی بهره می گیرند.
جشنواره بنه جبالبارز در حاشیه کوه بارز در حاشیه محور ترانزیتی جیرفت ( سه راهی بم) تا ۱۶ شهریور ادامه دارد و هر شب برنامههای شاد و متنوع برای میهمانان جشنواره تدارک دیده شده است.