به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما؛ حسین ثوری رییس فدراسیون بوکس در نشست خبری بعد از بازیهای آسیایی جاکارتا و رقابتهای جهانی جوانان گفت: نمیخواهم کسی را مقصر بدانم. بحث اینکه ما یک عقب ماندگی تاریخی داریم که باید بپذیریم. سالهاست که دیگر کشورها در حال سرمایه گذاری و رشد هستند. در اوزان بالا همیشه مدال داشتیم، اما برای این دوره از بازیهای آسیایی میزبان اوزان را تغییر داد.
وی افزود: شاید اگر اوزان بالا را هم داشتیم توفیقی کسب نمیکردیم. ما سه بوکسور داشتیم و خیلیها هم از قبل میگفتند که ما شانسی برای موفقیت نداریم.
رییس فدراسیون بوکس گفت: از ابتدا فکر میکردیم که در هفت ماه نمیتوانستیم کار خاصی انجام دهیم، اما در همین مدت کوتاه حمایت زیادی از تیم ملی کردیم. هیچ دورهای اردویی نداشتیم که بدون حاشیه باشد، اما ما توانستیم اردوهای منظم و چهار تورنمنت تدارکاتی خوب داشته باشیم. حقوق پرداخت کردیم و پاداش هم دادیم و بهترین مربی داخلی را برای تیم ملی استخدام کردیم.
وی ادامه داد: قزاقستان و تایلند هم در جاکارتا طلا نگرفتند و اکثر طلاهای مردان و بانوان از آن بوکسورهای ازبکستانی شد، اما انتظارات بالا رفت بوکسورهای ما در تورنمنتهای قبلی توانستند تا فینال بالا بروند.
ثوری با بیان اینکه میپذیرم نتیجه تیم ملی بوکس در بازیهای آسیایی قابل قبول نبوده است، گفت: زمان نداشتیم و نمیتوانستیم حتما بگوییم این سه بوکسور در هفت ماه تمرین صاحب مدال میشوند. جوانترین تیم اعزامی را به بازیها داشتیم. اعتقادی به حق خوری نداریم و باید کار کنیم و نظر داوران را جلب کنیم.
وی در خصوص اعزام کمتر بوکسورها به بازیهای آسیایی افزود: جاکارتا جای کسب تجربه نیست که با تعداد بیشتری راهی مسابقات شویم.
رییس فدراسیون بوکس در خصوص کادر فنی تیم جوانان و بزرگسالان گفت: اکبر احدی با حفظ سمت سرمربیگری تیم ملی از امروز فعالیتش را به عنوان مدیر تیمهای ملی بوکس آغاز خواهد کرد. رزومه مربیان بزرگ را گرفته ایم و به زودی خبرهای خوشی از بوکس میشنویم. مربی خارجی خوب استخدام خواهیم کرد، اما هنوز مشخص نیست در چه ردهای از این مربی استفاده کنیم.
وی در خصوص شورای فنی فدراسیون بوکس افزود: برای شورای فنی سازوکاری تعریف شده و اعضای آن بین هفت تا ۹ نفر از بین قهرمانان است که هفته دیگر معرفی میشوند.
ثوری گفت: تا روزی که من هستم احدی به عنوان دوست و مشاور در کنار من است. اگر شورای فنی تشخیص دهد احدی سرمربی تیم ملی نباشد او با تیم ملی همکاری نخواهد کرد.
وی در خصوص فیلمی که در شبکههای اجتماعی درباره ناآشنا بودن او با زبان انگلیسی در ارتباط با مسئولان بین المللی ادامه داد: ما در این جلسه از زبان رییس فدراسیون جهانی درباره شرایط بوکس ایران شنیدیم. من برای کشورم رفتم و در آن جلسه صحبت کردم و مترجم روسی هم داشتم، زبان انگلیسی ام بد نیست، اما برای همه ممکن است مشکلی به وجود بیاید. این جلسه یکی از بهترین دیدارها بود. درباره پوشش بوکس بانوان صحبت کردیم تا بتوانیم با همکاری وزارت ورزش و فدراسیون جهانی مجوز بگیریم.
رییس فدراسیون بوکس گفت: برای کسب کرسی بین المللی و اخذ میزبانی در جلسه با رییس جهانی بوکس صحبت کردیم و درخواست خود را به صورت مکتوب و شفاهی اعلام کردیم. در پایان این نشست نظر رییس فدراسیون جهانی درباره بوکس ایران تغییر کرد.
وی درباره اعزام نفرات اضافه به مسابقات جهانی جوانان افزود: در مجارستان تنها یک مربی و یک سرپرست داشتیم و، چون حراست نداشتیم از وزارتخانه درخواست حضور دبیر فدراسیون را با تیم جوانان داشتیم.
ثوری در مورد اخذ وایلد کارت برای المپیک جوانان گفت: رایزنیهای که با رییس فدراسیون جهانی شد توانستیم یک سهمیه در وزن ۸۱- کیلوگرم برای المپیک جوانان بگیریم و سیدسجاد موسوی را بلافاصله نام نویسی کردیم و مربی اعزامی هم در شورای فنی انتخاب میشود.
وی درباره برنامههای آینده فدراسیون بوکس افزود: قبلا نقشه راه نداشتیم و نمیخواهیم بدون برنامه کار کنیم. برای چهار سال آینده برنامه ریزی کردیم و براساس آن سند کار را پیش میبریم. همه میدانیم در این مدت کار خاصی برای بوکس انجام نشد و حداقل چهار سال زمان برای عملی کردن برنامهها زمان لازم است. مطمئن باشید برای ارتقای بوکس هر چه از دستم برآید انجام میدهیم و چند شغله نیستم و برای بوکس آماده ام.
رییس فدراسیون بوکس در خصوص جذب حامی مالی گفت: پیش بینی رقابتهای را می کنیم که در زمستان و در چابهار برگزار شود.
تیمهایی را هم در جاکارتا دعوت کردیم، با برخی حامیان مالی صحبت کردیم که برخیها در این بین کارشکنی کردند. برای میزبانی مسابقات قهرمانی جوانان آسیا هم باید شرایطی فراهم شود.