دیده بان حقوق بشر موارد گسترده نقض حقوق بشر را در حملات ددمنشانه به اصطلاح ائتلاف تحت فرماندهی عربستان سعودی علیه غیرنظامیان در یمن تایید میکند.
در این گزارش آمده است :«برخی منابع ادعا کردند که نیروهای حامی دولت مستعفي و فراري منصور هادی به صورت خاص از میان کودکان آسیب پذیر در اردوگاه های افراد بی خانمان شده در داخل یمن در مارب اقدام به عضوگیری و مبالغ قابل توجهی را برای عضو گیری کودکان پرداخت کردند.
در این گزارش آمده است :«گروه کارشناسان، موارد مربوط به خشونت جنسی را در بازداشتگاه مهاجران به نام " بوریقه "در مرکز عدن بررسی کردند. این مرکز میزبان چند صد مهاجر از اریتره، اتیوپی و سومالی و نیز پناهجویانی است که به وسیله ی " نیروهای کمربند امنیتی" بازداشت شدند. وضعیت این تاسیسات بسیار وخیم است. براساس گزارش ها تجاوز و آزار جنسی در بخش های مختلف این مرکز رخ داده است که در اغلب موارد این رویدادها در مقابل دیدگان سایر افراد بازداشتی شامل اعضای خانواده و نگهبانان بوده است.
بازماندگان و شاهدان برای کارشناسان توضیح دادند که نگهبانان چگونه هر شب زنان و پسران را برای سوء استفاده جنسی انتخاب می کردند! به زنان گفته می شد که یا تسلیم تجاوز شوند یا اینکه خودکشی کنند. سایر افراد گزارش دادند افرادی که تلاش می کردند مقاومت کنند یا افرادی که مداخله می کردند، کتک می خوردند یا اینکه هدف گلوله قرار می گرفتند و کشته می شدند.
در این گزارش همچنين آمده است :«از سال 2016، نیروهای طرفدار دولت (مستعفی) در مناطق تحت کنترل خود اقدام به آزار و اذیت رسانه ها و ناظران کردند و این کار را با سانسور کردن شبکه های تلویزیونی و حمله به سازمان ها و نهادهای جامعه مدنی انجام دادند. به نظر می رسد از اوت سال 2017 اوضاع تشدید شده باشد و این مسئله ناشی از اقدام " نیروهای کمربند امنیتی " و نیروهای نخبه در "حضر موت" و " استان شبوه " در تهدید کردن کسانی است که به زعم آنها (این نیروها) منتقد امارات عربی متحده و نیروهای مورد حمایت این کشور بودند. در چنین چارچوبی است که خبرنگاران و تظاهر کننندگان بازداشت شدند که علت بازداشت آنها نیز برگزاری تظاهرات مسالمت آمیز، اعتراض به شیوه های بازداشت و اعتراض علنی به عملیات نظامی بوده است.»
بنا بر اين گزارش همچنين نیروهای سعودی در چارچوب عملیات دریایی در اطراف استانداری حدیده به طور مستمر به بازداشت ماهیگیران یمنی مبادرت می ورزیدند.
‹‹گروه کارشناسان›› به بررسی مواردی از این دست که در فاصله زمانی اکتبر 2016 تا آوریل 2018 روی داده بود مبادرت ورزید. در این فاصله زمانی 148 ماهیگیر (یمنی) توسط ائتلاف (تحت امر عربستان سعودی) بازداشت شده بودند. بازداشت شدگان به بازداشتگاه هایی در داخل عربستان سعودی منتقل شده بودند و در آن جا امکان برقرار تماس با هیچ کس و هیچ جا را نداشتند. بسیاری از بازداشت شدگان مورد ضرب و شتم قرار گرفته و بازجویی شدند. شماری از آنها هم برای مدتی طولانی در سلول انفرادی نگهداری شدند. اکثر این ماهیگیران بازداشتی آزاد شدند، اما 18 نفر از آنها با گذشت بیش از یک سال هنوز ناپدید هستند.
گروه کارشناسان همچنین درباره خشونت های جنسی، از جمله تجاوز به مردان بازداشتی توسط نیروهای اماراتی نیز تحقیق و تفحص کرد. بازداشت شدگانی که در زندان بریقا به سر برده اند، می گویند در حالی که آنها را عریان کرده بودند و دست و پایشان بسته و چشمانشان را پوشانده بودند مورد بازجویی، ضرب و شتم جنسی و تجاوز قرار گرفته اند. این زندان تحت کنترل نیروهای ائتلاف (تحت امر عربستان سعودی) قرار دارد.