سطح زیرکشت میوههای ریز در مازندران ،هشت هزار و 22 هکتار است که 195 هزار و 58 تن میوه ریز مانند توت فرنگی، کیوی و تمشک تولید میشود،
مدیر کل جهاد کشاورزی مازندران از برگزاری دومین سمپوزیوم ملی میوههای ریز در مازندران خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ، عزیزالله شهیدیفر با بیان اینکه میوههای ریز از نظر کمی و کیفی قابل بحث است و دارای ارزش اقتصادی خوبی است، گفت: دومین سمپوزیوم ملی میوه های ریز 14 و 15 شهریورماه در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار میشود.
وی ادامه داد: این سمپوزیوم در راستای حل مسائل و مشکلات مربوط به میوههای ریز استان است که باید با همکاری متخصصین و کارشناسان دانشگاه کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی نسبت به حل مسائل و رفع مشکلات موجود اقدام شود.
مدیر کل جهاد کشاورزی مازندران افزود: میوههای ریز به عنوان میوههای فراویژه است که دارای ارزش تغذیهای و دارویی فراوانی است.
این مسؤول گفت: این سمپوزیوم با همکاری انجمن علوم باغبانی کشور، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری و با حضور متخصصین، پژوهشگران، صاحب نظران، دانشجویان، کارشناسان و تولیدکنندگان در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار میشود.
شهیدیفر بیان کرد: تاکنون 110 مقاله برای حضور در این سمپوزیوم ارسال شد.
وی اظهار کرد: استان مازندران ظرفیت تولید میوههای ریز را دارا است و با توجه به ظرفیتهای موجود میتواند به عنوان قطب تولید میوههای ریز در کشور و حتی منطقه باشد.
مدیر کل جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: مازندران در بخش میوههای ریز بویژه بِریها جایگاه خاصی دارد و باید نسبت به انجام مطالعه و برنامهریزی برای کاشت آن در مناطق مستعد استان اقدام شود.
شهیدیفر با بیان اینکه سطح زیرکشت میوههای ریز استان هشت هزار و 22 هکتار است که 195 هزار و 58 تن میوه ریز مانند توت فرنگی، کیوی و تمشک تولید میشود، گفت: از جمله سیاستها و برنامههای سازمان جهاد کشاورزی درباره میوههای ریز، توسعه کشت با استفاده از ارقام جدید و اصلاح شده است.