مدیرعامل شرکت برق منطقهای تهران: در این محدوده ۴۰۰ تا ۵۰۰ مگاوات مدیریت مصرف از طریق جابجایی ساعت کار ادارات، مشترکان خانگی و صنایع صورت گرفته است.
وی افزود: در محدوده برق منطقه ای تهران که شامل سه استان تهران، قم و البرز می شود 35 مشترک یا شرکت بزرگ داریم که میزان مصرف هر کدام از مشترکان بیش از هفت مگاوات است که با این مشترکان قرارداد امضا کردیم تا از تعطیلات تابستانی و تعمیرات کارخانجات در این زمان استفاده کنند و مشترکانی که کمتر از هفت مگاوات برق مصرف می کنند با شرکت توزیع برق تهران قرارداد منعقد کردند.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران گفت: پیش بینی ما برای مصرف برق در پیک تابستان امسال ده هزار و 600 مگاوات بوده است که ده هزار و 182 مگاوات در پیک، برق مصرف شده که بر این اساس رشد مصرف امسال 9 دهم درصد بوده است.
خوش خلق با اشاره به اینکه برق منطقه ای تهران حدود 18 میلیون جمعیت کشور را دربر می گیرد و 25 درصد مشترکان کل کشور در این محدوده هستند گفت: از 35 میلیون مشترک برق کشور هشت میلیون و 409 هزار مشترک در محدوده برق منطقه ای تهران وجود دارد و 20 درصد از تاسیسات برق کشور نیز در برق منطقه ای تهران است.
وی افزود: حدود 12 هزار مگاوات ظرفیت نیروگاهی داریم و با شش شرکت برق منطقه ای کشور در ارتباط مستقیم هستیم و به عنوان هاب منطقه بین مرکز و شمال کشور قرار داریم.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران با اشاره به اینکه در سال 90 قیمت برق همزمان با هدفمندی یارانه ها از 17 تومان به ازای هر کیلووات ساعت به 42 تومان افزایش یافت گفت: در این سال رشد مصرف برق یک و سه دهم درصد منفی شد اما از سال 91 تا 96 رشد مصرف به ترتیب دو و هفت دهم، شش و هشت دهم ، پنج و سی و هفت صدم، سه دهم ، شش و دو دهم و پنج و هفت دهم رسید.
خوش خلق با اشاره به اینکه به ازای هر یک درجه افزایش دما از 38 درجه به بالا هزار تا 1500 مگاوات مصرف برق افزایش می یابد افزود: در برق منطقه ای تهران افزایش مصرف 150 تا 200 مگاوات به ازای افزایش هر درجه هوا ثبت شده است.
وی با اشاره به اینکه شبکه برق تهران قدیمی است و نیاز به اصلاح دارد گفت: از دو سال پیش تا سال 1403 پیش بینی کردیم برای اصلاح شبکه 10 هزار میلیارد تومان یعنی سالانه هزار میلیارد تومان نیاز است که الان این رقم برای خرید تجهیزات دو تا سه برابر باید افزایش پیدا کند.
مدیرعامل شرکت برق منطقه ای تهران درباره تامین برق مسکن مهر نیز گفت: پست های اصلی که به عهده شرکت برق منطقه ای است اجرا شده و شرکت توزیع نیز پست های فشار متوسط و ضعیف را اجرا کردند و هیچ عقب ماندگی از طرف وزارت نیرو در زمینه تامین برق مسکن مهر وجود ندارد.