حدود ۷۰ درصد بودجه، در منطقه آزاد اروند صرف کارهای عمرانی می شود.
زمانی با بیان اینکه هیچ کاری در شهرهای آبادان و خرمشهر بدون حضور منطقه آزاد اروند به نتیجه نمی رسد یادآور شد: سازمانها دوست ندارند بگویند از منطقه ازاد اروند بودجه گرفته ایم.
وی با اشاره تاثیر این سازمان در منطقه گفت: قرار است آمبولانسهایی ساخت کشور آلمان وارد منطقه شود که حکم یک اورژانس سیار را دارد.
مدیر عامل منطقه آزاد اروند همچنین تاکید کرد: در شهرهای آبادان و خرمشهر قاچاق نداریم و در خروجیهای شهر گمرک مستقر است.
وی قانون الزام ثبت سفارش کالا را موجب انباشت اجناس در گمرک و در نتیجه قاچاق کالا دانست.
ورود عراقیها و اتباع خارجی از مزیتهای منطقه ازاد است و این باعث افزایش گردشگری دریایی و سلامت شده است این هم موضوع دیگری بود که اسماعیل زمانی به آن اشاره کرد و افزود: صنعت گردشگری در اقتصاد کشورها نقش مهمی دارد و زود بازده و اشتغال زاست و نباید این ظرفیت را از دست بدهیم.
مدیر عامل منطقه آزاد اروند تاکید کرد: ۸۰ درصد کسانی که وارد منطقه می شوند با خانواده می آیند و تبلیغات و تخریبات علیه ورود عراقیها، توطئه همسایگان و رقبای ما مانند عربستان و ترکیه است.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار صدا و سیمای آبادان مربوط به فیشهای حقوقی نجومی مدیران منطقه آزاد اروند گفت: من تاکنون از دولت حقوق نگرفته ام و فیش حقوقی ندارم که منتشر کنم.
فعلا به دلایل سیستمی اجازه انتشار فیشهای حقوقی را نداریم و تا یک ماه آینده منتشر خواهیم کرد اما هرکسی که خواست منتشر کند مختار است.
زمانی در پاسخ به سئوال دیگرِ خبرنگار خبرگزاری صدا و سیمای آبادان در خصوص انتصاب های فامیلی در منطقه آزاد گفت: میتوانستیم معاونان وزیر را در منطقه آزاد بکار بگیریم اما انها هم با خودشان چند نفر را می اوردند و آبادان و خرمشهر به جایی برای مدیران پروازی تبدیل می شد.
من فقط ۵ نفر را با خودم سر کار آورده ام.
معاون عمرانی منطقه آزاد اروند هم با حضور در جمع خبرنگاران بهسازی معابر را از مهمترین اقدامات خود عنوان کرد و یادآور شد: کیفیت هر پروژه ای را که در ساخت آن سهیم باشیم راتضمین می کنیم.
موعود شمخانی برنامه های آینده را اینگونه برشمرد که تا آخر پاییز امسال ۸۰ میلیارد تومان پروژه تعریف کرده ایم و امسال ۶۰۰ میلیارد تومان برای پروژه ها اختصاص می وی این را هم گفت که سرعت توسعه زیر ساختهای آبادان و خرمشهر بالاست.