نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه ايلام امروز در ديدار رئيس سازمان داوطلبان جمعيت هلال احمر کشورگفت : جمعيت هلال احمر در بحرانها و بلايايي طبيعي کارنامه درخشاني داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ حجت الاسلام و المسلمين لطفي با بیان اینکه در اربعين حسيني با وجود تردد ميليوني زوار از
همچنين رئيس سازمان هلال احمر کشور و جمعي از کارکنان جمعيت هلال احمر استان با استاندار ايلام ديدار کردند .
رئيس جمعيت هلال احمر کشور در اين ديدار از تشکيل مجمع خيرين در حوزه هاي سلامت ، مدرسه سازي و مسکن خبر داد و گفت : انتخابات اين مجمع به زودي در استان ايلام اجرا مي شود .
حبیب درگاهي با اشاره به خدمات داوطلبان اين جمعيت به اقشار آسيب پذير افزود : کمک به اقشار بي بضاعت و جذب خيرين براي کمک به آنان از مهم ترين سرمايه هاي اجتماعي براي جمعيت هلال احمر است. استاندار ايلام نيز در اين ديدار گفت: داوطلبان و خيرين جمعيت هلال احمر سالهاست که منشا خدمات مطلوب به اقشار آسيب پذير و آسيب ديده از حوادث است.
سليماني دشتکي افزود : باتوجه به آتش سوزي هاي گسترده در جنگلها و مراتع استان نياز است امکانات و تجهيزات اطفا حريق در استان مستقر شود .