صنعت نمایشگاهی کشور به عنوان ویترین و ابزار معرفی توانمندی های تولیدی و صادراتی کشور از جایگاه ویژه ای برخوردار است و باید همچون گذشته از این ظرفیت به نفع توسعه صادرات و تبادل تکنولوژی و دانش فنی روز بهره برد.
محمدرضا مودودی افزود: امروزه باید مراقب بود که فقط مبتلا به کمّیت برگزاری نمایشگاه ها در داخل و خارج از کشور نشویم، بلکه به کیفیت برگزاری رویدادها نیز به همان اندازه باید دقت شود و منظور از کیفیت برگزاری یک رویداد، یعنی کارگاه ها و آموزش جانبی، اعزام و پذیرش هیأت های تجاری مرتبط، برگزاری همایش ها و نشست های تخصصی و نیز برگزاری مراسم اعطای جوایز به فعالان حوزه ترویج، برگزارکنندگان رویدادها و سایر فعالیت های فرهنگی و اجرایی مرتبط با موضوع نمایشگاه که در حاشیه هر نمایشگاهی برگزار می شود.
معاون توسعه صادرات کالا و خدمات اظهار امیدواری کرد: در شرایط تحریم، نقش نمایشگاه ها بیش از هر زمان دیگری واجد اهمیت می شود و این طلایه داران و پرچمداران توسعه صنعتی و صادراتی کشور باید بتوانند از تمام ابزارهای مؤثر در جهت معرفی بهینه صنایع و محصولات ایرانی به دنیا به نحو مطلوب بهره بگیرند.
مودودی گفت: در سال جاری از محل مشوق های صادراتی تخصیصی به سازمان، بودجه مناسبی برای حمایت از مشارکت کنندگان در نمایشگاه های تخصصی خارجی دیده شده که تا سقف 50 درصد و حداکثر تا سقف 20 میلیون تومان برای هر شرکت را در برمی گیرد.
گفتنی است، در این مراسم از فعالان مختلف در بخش های ساخت غرفه، برگزاری رویداد، خدمات ترویجی، حوزه کتاب و انتشارات و نیز استارت آپ های مرتبط قدردانی شد.