دانه های خوراکی نیروی زندگی گیاهانی است که از آنها سرچشمه می گیرد.
دانه های کرفس حاوی حداقل 20 ویژگی ضد التهابی است که مطالعات نشان می دهد عصاره دانه های کرفس به اندازه آسپرین، ایبوپروفن و ناپروکسن در درمان آرتریت موثر است.
دانه های کدو تنبل هم سرشار از اسیدهای چرب امگا-3 از بهترین مواد غذایی ضد التهاب محسوب می شود ، همچنین، این دانه های خوراکی سرشار از ماده معدنی روی ، ویتامین E است.
دانه های کنجد سرشار از منیزیم ، کلسیم، مس و منگنز منبع خوبی برای آهن، فسفر، ویتامین B1، روی، سلنیم و فیبر و دانه های آفتابگردان منبعی عالی از مواد مغذی کلیدی همچون ویتامین E، منیزیم، پتاسیم، سیلیکا و روی است که به واسطه محتوای بالای ویتامین E، محافظی مناسب برای جلوگیری از بروز بیماری قلبی است.