سومین همایش اسوه های صبوری و نخستین یادواره بین المللی گرامیداشت 211 شهید ترور گلستان در گرگان برگزار شد.
دومین سخنران آقای عرب یکی از جانبازان ترور و همچنین جانباز دفاع مقدس استان گلستان بود .
وی گفت: یکی از بزرگترین شهدای ترور شهید مطهری بود که مطالعه آثار ایشان ضروری است به همین دلیل 5 پایگاه سیار آثار ایشان را در گرگان برپا کردیم و این باعث شد که منافقان اقدام به ترورم کردند.
وی افزود : رهبر انقلاب گل سر سبد جانبازان انقلاب است و افتخار ما جانبازان ترور این است که رهبرمان نیز جانباز ترور است.
هم چنین ارتباط تصویری مستقیم از محل برگزاری همایش با دکتر الکساندر آزادگان استاد دانشگاه کالیفرنیا برقرار شد که وی گفت: برای معرفی شهدای ترور باید از ظرفیت فضای مجازی استفاده کرد.
آقای آزادگان گفت : باید شبکه های تلویزیونی برای کشورهای اروپایی درست شود تا بتوانیم صدای خودمان را به همه دنیا برسانیم.
خانم ماریا دو تسنکو نماینده سازمان ملل نیز یکی از مهمانان همایش اسوه های صبوری است.
این همایش به مناسبت روزجهانی یادبود و گرامیداشت قربانیان تروریسم برگزار شده است.
خانم ماریا دو تسنکو نماینده سازمان ملل در ایران نیز یکی از مهمانان همایش اسوه های صبوری است.
وی در این همایش گفت : این روز برای حمایت از قربانیان ترور از طرف سازمان ملل تعیین شده است و ما باید ندای قربانیان و بازماندگان آنان را رسا نماییم تا خسارت اقدامات تروریستی کاهش یابد.
وی گفت : امروز در حالی که کشورهای بیشتری تحت تاثیر تروریسم قرار گرفته اند تعداد قربانیان درتعداد کمی از کشورهای عضو سازمان ملل هستند.
او گفت : در سال 2017 سه چهارم مرگ و میر ناشی از تروریسم فقط در 5 کشور افغانستان ، عراق ، نیجریه ، سومالی و سوریه بود.
نماینده سازمان ملل افزود : قربانیان تروریسم تلاش می کنند تا ندای آنان شنیده ، نیازهایشان برطرف و از حقوقشان حمایت شود، قربانیان احساس می کنند که فراموش شده اند و بلافاصله بعد از این که اثرات آنی حملات تروریستی محو می گردد مورد غفلت قرار می گیرند که این امر تلخی عمیقی برآنان دارد.
وی هم چنین پیام آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل متحد را نیز در این مراسم قرائت کرد.
در بخشی از پیام دبیر کل سازمان ملل آمده است ؛ امروز این روز بین المللی یادبودو احترام به قربانیان تروریسم به ما یادآور می شود تا تامل کرده و به قربانیان و بازماندگان تروریسم گوش فرا دهیم، ندای آنان را رسا کرده و اثر تروریسم را بر زندگی شان به رسمیت بشناسیم .
در بخش دیگری از پیام گوترش آمده است ؛ حمایت از قربانیان تروریسم و خانواده های ایشان براساس ارتقای حفاظت و احترام به حقوق بشر آنان امری اخلاقی وضروری است و مراقبت کردن از قربانیان و بازماندگان همچنین رساتر کردن ندای آنان کمک می کندتا هدف تروریسم یعنی اشاعه بیان تنفرو تفرقه افکنی به چالش کشیده شود و نیازداریم تا به قربانیان کمک طولانی مدت شامل حمایت مالی ، قضایی ، پزشکی و روانی ارایه دهیم.
سخنران بعدی این مراسم دستیار ویژه وزیر امور خارجه بود که گفت : در سال 2017 در ده هزار و 900 عملیات تروریستی ، 26 هزار نفر در دنیا کشته شدند.
حسین قریبی افزود : ایران اسلامی اصلی ترین قربانی تروریسم است ، این در حالی است که از سوی غرب به حمایت از تروریسم متهم هستیم که این اتهامات دشمنان هیچگاه مورد قبول نیست .
استاندار گلستان به عنوان دیگر سخنران همایش اسوه های صبوری گفت : تاریخ نشان می دهد کسانی که ادعای مبارزه با تروریست دارند خودشان پرونده سیاهی از خشونت و ترور دارند.
او افزود : تلاش دشمنان در این سالها به نتیجه نرسید، تحریم و فشار اقتصادی آخرین اقدامات دشمن در مقابل ملت ایران است که با وحدت ملی این توطئه نیز خنثی خواهد شد.
نماینده ولی فقیه در استان گلستان نیز در این همایش گفت : از برپایی این همایش با این کمیت و کیفیت و حضور مهمانان کشوری و نماینده سازمان ملل خوشحالم.
آیت الله سید کاظم نورمفیدی افزود : با این که 80 سال از تصویب قطعنامه های مقابله با خشونت و ترور در سازمان ملل می گذرد اما هنوز شاهد فجایع تروریستی در دنیا هستیم.
وی گفت : همان طور که امام خمینی(ره) فرمود ملت ما مسلمان است
در این همایش از خانواده های شهدای ترور و جانبازان ترور قدردانی شد.
در پایان این همایش مراسم نمادین تولد شهید علی محمدی با حضور همسر بزرگوار ایشان برگزار شد.
این همایش به مناسبت روزجهانی یادبود و گرامیداشت قربانیان تروریسم برگزار شد.