53 طرح آبرسانی در 185 روستای خراسان رضوی همزمان با هفته دولت بهره برداری می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل آبفار خراسان رضوی گفت: برای بهره برداری از این طرحها 463 میلیارد
محمد دانشگر افزود: برای اجرای این طرحها در مجموع 135 کیلومتر عملیات لوله گذاری خط انتقال و بیش از 196 کیلومتر شبکه توزیع اجرا، 38 مخزن ذخیره با حجم 9 هزارو 600 متر مکعب ایجاد و 22 حلقه چاه حفر شده است.
وی گفت: از هفته دولت در سال 96 تاکنون برنامه ریزی برای بهره مندی بیش از 43 هزار خانوار در قالب 148 هزار نفر از آب آشامیدنی بهداشتی انجام شده است.
مدیر عامل آبفار خراسان رضوی افزود: هم اکنون بیش از یک میلیون و 581 هزار نفر در قالب بیش از 593 هزار مشترک معادل 92 درصد جمعیت در 2 هزارو 479روستای خراسان رضوی ازخدمات شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان رضوی بهره مند هستند.
دانشگر افزود: شاخص بهره برداری از آب بهداشتی روستایی قبل از انقلاب 8 درصد بود که اکنون به 98 درصد ارتقا یافته است.