میوه های گرمسیری در شهر های جنوبی استان سیستان و بلوچستان برداشت می شود که هیچ جای کشور دیده نشده و شاید شناخته شده هم نباشند.
از جمله ی این میوهها می توان به پاپایا، جم، کلیر، کُنار و چیکو اشاره کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان وبلوچستان ،محرابی مدیر روابط عمومی جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سالیانه از سطح 480 هزار هکتار از باغهای استان بیش از 500 تن میوه ی گرمسیری برداشت می شود.
کارشناس تغذیه گفت: پاپایا یا خربزه درختی را میتوان برای درمان زخمها، جلوگیری از سرطان و تقویت مو استفاده کرد و میوه ی جم، ضربان قلب را تنظیم و به درمان کم خونی بدن کمک میکند.
فیروزکوهی افزود: میوه درخت بیابانی کلیر، مانند داروی انرژی زا عمل میکند.