مدیر جهاد کشاورزی جویبار از تولید سالانه سه هزار و 400 تن سبزی و صیفی در زمینهای کشاورزی این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران ، علی شعبانی در باره طرح افزایش سبزی و صیفی با رویکرد تولید محصول سالم و ارگانیگ و استفاه از کودهای بیولوژیک، گفت: شهرستان جویبار دارای 361 هکتار مزرعه سبزی صیفی شامل، خیار و فلفل، پیاز و گوجه فرنگی، هندوانه و خربزه، لوبیا سبز و کدوی بهاره است که سالانه بیش از سه هزار و 400 تن محصول در آن تولید و روانه بازار مصرف می شود.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار ادامه داد: این شهرستان دارای حدود 176 هکتار سطح زیر کشت خیار با عملکرد 11 تن در هکتار و تولید یک هزار و 936 تن خیار است .
وی افزود: سطح زیر کشت خیار گلخانه ای صنعتی در این شهرستان، 12 هکتار با عملکرد 128 تن در هکتار و تولید یک هزار و 836 تن در مدت 9 ماهه است.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار با اشاره به کشت فلفل خوراکی در بیش از 50 هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان، گفت: 686 تن انواع فلفل تولیدی در مزارع این شهرستان به استانهای همجوار و برای تهیه ادویه به کشورهای افغانستان، پاکستان و هند صادر می شود.
وی افزود : کشت فلفل بصورت تولید محصول سالم با استفاده از مواد بیولوژیک، زنبور تریکو گراما و زنبور براکون برای مبارزه با آفات در این شهرستان انجام می شود.
شعبانی گفت : از محل اعتبارات تملک دارایی، خرید کودهای بیولوژیک، زنبور ترویکوگراما و براکون و آزمون خاک به صورت یارانه ای به کشاورزان فلفل کار اختصاص داده شد.
مدیر جهاد کشاورزی جویبار گفت: آبیاری قطره ای نوار تیپ که بیشتر برای کشت هایی مانند، کاهو، کلم و فلفل مورد استفاده قرار می گیرد، در مزرعه فلفل 50 هکتاری این شهرستان بعنوان یکی از تجهیزات آبیاری بکارگیری می شود.