خوردن قارچ های دارای کلاهک سفید برای افراد دیابتی سودمند است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکزاصفهان ؛ افراد مبتلا به دیابت بهتر است از برخی مواد خوراکی استفاده کنند که به تدریج انرژی را آزاد کرده و موجب کاهش التهاب می شود.
محققان دریافته اند قارچ های دارای کلاهک سفید با بهبود اجتماع میکروبی روده همانند پری بیوتیک عمل کرده و عملکرد کبد را بهبود می بخشند.
پژوهشگران پس تحقیقات در مورد مصرف قارچهای داری کلاهک سفید دریافتند با مصرف این نوع قارچ ترکیب میکروب های روده برای تولید بیشتر اسیدهای چرب دارای زنجیره کوتاه بخصوص پروپیونات از سوکسینات تغییر کرد.
سوکسینات و پروپیونات تجلی ژن های موردنیاز برای کنترل تولید گلوکز را تغییر می دهد.
کنترل بهتر گلوکز برای دیابت و همچنین سایر بیماری های متابولیکی ضروری است.