اولین همایش بین المللی توسعه همکاری های علمی و منطقه ای علوم صنایع غذایی و کشاورزی دوم شهریور ماه امسال در موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برگزار می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی به نقل از روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، اولین همایش
هدف از برگزاری این همایش بین المللی، ارتقای همکاری های علمی و فناوری در حوزه علوم صنایع غذایی و کشاورزی با کشورهای همسایه است.
این همایش با مشارکت فعالان علمی کشور عراق و سوریه در 2 شهریورماه 1397 با مشارکت استادان و پژوهشگران برجسته دانشگاه های کشور برگزار خواهد شد.
محورهای علمی این همایش در بخش صنایع غذایی شامل شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی، کنترل کیفی، مهندسی صنایع غذایی، مهندسی فرآوری، بسته بندی، زیست فناوری، غذاداروها و غذاهای فراسودمند، فناوری نانو در صنایع غذایی، ماشین آلات فرآوری مواد غذایی، افزودنی ها، آلاینده ها و سموم، واردات و صادرات محصولات غذایی و کشاورزی، کنترل کیفیت مواد خام، استانداردها و مقررات موادغذایی و سیستم های بازرسی بین المللی است.
همچنین آبخیزداری و مدیریت منابع آب و خاک، آبیاری و زهکشی، بیوتکنولوژی کشاورزی، پدافند غیرعامل و امنیت زیستی، توسعه روستایی، تولیدات گیاهی و اگرواکولوژیک، جنگل و مرتع و بیابان، حشره شناسی کشاورزی، زراعت و اصلاح نباتات، شناسایی و مبارزه با علف های هرز، علوم باغبانی و فضای سبز، علوم تکنولوژی نهال و بذر، علوم دام و دامپزشکی، علوم زیست شناسی، علوم شیلات و آبزیان، فناوری های نوین در کشاورزی و سایر موارد مرتبط محورهای علمی این همایش در بخش کشاورزی است.