مدیرعامل خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) گفت: امروز در موقعیتی هستیم که نیاز مضاعفی به تقویت اعتماد اجتماعی داریم و این سرمایه مهم در معرض مخاطرات جدی قرار گرفته است.
وی با اشاره به سابقه فعالیت ۸۴ ساله این خبرگزاری گفت: این خبرگزاری به عنوان خبرگزاری ملی و رسانه دولت شناخته میشود و همکاران ما خودشان را موظف میدانند که در خصوص تقویت اعتماد اجتماعی منشا اثر باشند.
هاشمی افزود: اگر قرار باشد اعتماد اجتماعی افزایش پیدا کند، نیاز به افزایش شفافیت داریم.
وی گفت: رسانهها عامل شفافیت هستند و تعامل با مسئولان یکی از علل مهم در این باره است.
هاشمی افزود: در تعامل باید نقد پذیری را نیز تقویت کنیم و بهره مندی از سرمایه اجتماعی یکی از ضروریتها در شرایط کنونی است.
وی گفت: نیاز به گفتگو در عرصههای اجتماعی و سیاسی داریم و مقامات و مسئولان کشور در بخشهای مختلف باید با رسانهها بیشتر گفتگو کنند.
هاشمی افزود: امروزه مسئله اعتماد اجتماعی در حوزه رسمی منحصر به دولت نیست و اگر قرار است تقویت شود، همه مقامات، مسئولان و صف اول نشینان باید از نقد رسانهها و گفتگوی با رسانهها استقبال کنند.
وی گفت: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) افتخار میکند که گفتگوی ملی را تقویت کند.
هاشمی افزود: امروزه روزنامه ایران که یکی از بخشهای خبرگزاری جمهوری اسلامی است مشکل اصلی در تامین کاغذ دارد و این موضوع منحصر به این روزنامه نیست.
وی گفت: این رسانه با توجه به امکانات در آستانه هفته دولت تلاش دارد رسانه خوبی برای دولتمردان باشد و البته این رسانه، رسانه ملت نیز هست و باید صدا و مطالبات ملت را نیز منعکس کند.
هاشمی با اشاره به برخی از فعالیتهای این خبرگزاری و همچنین ۲۲ دفتر خارجی آن افزود: کار همکاران ما در خبرگزاری جزء مشاغل سخت و پر استرس است، اما قانون مشاغل سخت شامل کارکنان خبرگزاری نمیشود و امیدواریم با همکاری مسئولان این مشکل حل شود.
وی گفت: امروزه شاهد تنوع و تکثر در فناوری رسانه هستیم و نباید از قافله رسانههای جهان عقب بمانیم.
اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) از بخشهای مختلف آن بازدید کرد.