سیوچهار مین مجمع کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاههای کشور در دانشگاه شهرکرد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز چهارمحال وبختیاری، رئیس اداره یارانههای تغذیه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان با حضور در این مجمع با اشاره به تألیف سه کتاب تخصصی در حوزه تغذیه دانشجویی گفت: این کتاب ها پس از چاپ به دانشگاهها ارسال خواهد شد تا بر اساس آن نیروی انسانی آموزش داده شود تا کیفیت غذا بهبود پیدا کند
حسن جعفری رتبهبندی آشپزخانه دانشگاهها بر اساس خدمات تغذیه و بر پایه سه معیار تجهیزات، فضا و بهداشت را از کارهای انجام شده در این کارگروه اعلام کرد و افزود: آشپزخانه هایی که ازلحاظ تجهیزات و فضا در سطح سه قراردارند، تابستان امسال با بودجه تخصیص یافته ،50 درصد با کمک صندوق رفاه دانشجویان و50 درصد از اعتبار خود دانشگاهها به سمت صنعتی شدن حرکت کنند.
معاون دانشجویی دانشگاه شهرکرد هم افزود:سی و چهارمین نشست کارگروه کنترل و نظارت تغذیه دانشجویی دانشگاههای کشور باهدف سیاستگذاری ، برنامهریزی و ارتقاء سطح کیفی آشپزخانههای دانشگاههای کشور برگزار شد.
پژمان طهماسبی افزود: در این مجمع دو روزه یک تیم از صندوق رفاه دانشجویان و روسای ادارات تغذیه دانشگاههای کشور حضور داشتند.