یوسفی گفت: 65 درصد صندلی های دانشگاه های علمی و کاربردی استان خالی است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی یوسفی با بیان اینکه 12 مرکز علمی و کاربردی با 3 هزار دانشجو در استان فعال
وی با اشاره به کاهش بعضی از رشته های تحصیلی و تعطیلی دانشگاه های علمی و کاربردی مرتبط با دستگاه های دولتی در کشور و به دنبال آن در استان افزود: در حال حاضر تعطیلی چهار مرکز علمی کاربردی در استان علت این صندلی های خالی است.
یوسفی کیفی سازی آموزش ها در مراکز آموزشی را از راهکارهای پر شدن 65 درصد صندلی های خالی عنوان کرد و گفت: مهر ماه امسال هفت مرکز در 38 کد رشته کاردانی و 24 کد رشته کارشناسی میزبان متقاضیان است.
وی همچنین افزود: مراکز دانشگاهی تعطیل شده قابلیت واگذاری به بخش خصوصی برای کمک به دولت را دارد.
یوسفی با بیان اینکه حدود 70 درصد فارغ التحصیلان جذب بازار کار می شوند به جذب رشته های دانشگاهی علمی و کاربردی متناسب با نیاز روز جامعه اشاره کرد و گفت:در دنیا 15 هزار شغل شناسایی شده که از این تعداد کمتر از سه هزار شغل در ایران ایجاد شده است بنابراین باید در شناخت مشاغل و آموزش آن ها گام برداریم.
معاون علمی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یکی از مهم ترین برنامه های این دانشگاه را ماموریت گرا کردن و تربیت نیروی متخصص و کارآمد برای جامعه عنوان کرد و افزود: در این دانشگاه ها 60درصد از ساعات آموزش به تدریس عملی و 40 درصد به تئوری دروس اختصاص دارد.