سالیانه بیش از 150 تن گوشت شتر در ایرانشهر تولید می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز سیستان وبلوچستان ، رئیس اداره دامپزشکی ایرانشهر گفت : از این میزان تولید گوشت، 50 تن در داخل استان مصرف می شود و 100 تن دیگر به سایر استانهای کشور صادر می گردد.
هاشمزهی با اشاره به وجود بیش از 12 هزار نفر شتر در ایرانشهر افزود : بیش از 900 نفر در این شهرستان به کار پرورش شتر اشتغال دارند.
وی همچنین با اشاره به وضعیت آب و هوایی سیستان و بلوچستان گفت : این استان و به ویژه ایرانشهر یکی از زیستگاه های مناسب برای پرورش شتر در کشور است.
رئیس اداره دامپزشکی ایرانشهر با بیان اینکه شترهای بومی از لحاظ بهداشتی مورد تایید هستند افزود : یکی از مهمترین خواص گوشت شتر در مقایسه با دیگر گوشت ها وجود آنتی بیوتیک طبیعی در این گوشت و نداشتن مواد هورمونی است.
وی گفت : از غضروف و کوهان شتر در طب سنتی برای درمان درد روماتیسم ، درد پا و کمر استفاده می شود.
سیستان و بلوچستان با 70 هزار نفر شتر بیشترین تعداد شتر را در کشور دارد.