دومین همایش دفاتر خدمات الکترونیکی در دادگستری مازندران برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، در این مراسم که تدین سرپرست اداره کل خدمات الکترونیک قوه قضاییه حضور داشت، معاون فناوری و آمار دادگستری مازندران هدف از برگزاری همایش دفاتر خدمات الکترونیک قضایی را برطرف کردن مشکلات دفاتر در اجرای برنامه های کلان قوه قضاییه اعلام کرد.
محمد علی کریمی مله افزود: پارسال، 25 دفتر خدمات الکترونیکی قضایی فعال در مازندران مورد بازرسی قرار گرفته که با گذشت چند ماه از کارکرد این دفاتر شاهد برخی مشکلات قضایی در بعضی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی بوده که برای رفع آن تبادل تجربه برای دفاتر و نیز هماهنگی روسای حوزه های قضایی، معاون ارجاع با دفاتر خدمات الکترونیکی و متصدیان پذیرش دادخواست با دیدگاه های دو طرفه ضرورت دارد.
معاون فناوری و آمار دادگستری مازندران گفت: بیشترین مشکلات دفتر خدمات الکترونیکی قضایی شامل ثبت دادخواست های شورای حل اختلاف بوده و تعدادی از ساختمان های شورای حل اختلاف استیجاری و دور از بدنه دادگستری است و به سامانه سمپ متصل نیست.
کریمی مله افزود: بر اساس آمار انجام شده، پرونده های حکمی وارد شورا حل اختلاف تیر امسال بطور میانگین بیش از 2 هزار و 437 پرونده بوده که باید در دفتر خدمات مورد رسیدگی قرار گیرد.
معاون فناوری و آمار دادگستری مازندران با بیان اینکه در این استان 34 دفتر خدمات قضایی فعال وجود دارد گفت: 6 دفتر خدمات قضایی نیز در مرحله تهیه امکانات و بهره برداری قرار داشته و 18 دفتر نیز در حال انتخاب مکان هستند بطوریکه امسال، 58 دفتر خدمات الکترونیک قضایی در مازندران فعال خواهند شد. همچنین 88 مدیر دفتر خدمات الکترونیکی قضایی پذیرفته شده نهایی در اولویت، 34 نفر فعال، 6 نفر ذخیره و 18 نفر پایه کار قرار دارند.
محمد علی کریمی مله با اشاره به اینکه سه ماه نخست امسال 161 هزار و 895 نفر ثبت ثنا انجام داده که از این تعداد 151 هزار و 306 نفر در دفاتر خدمات قضایی ثبت ثنا انجام داده اند افزود: 10 هزار 589 نفر نیز در موقع ورود به دستگاه قضایی دردادگستری های سراسر مازندان در سامانه ثنا انجام ثبت نام کرده اند.
معاون فناوری و آمار دادگستری مازندران با اشاره به مراجعه 180 هزار و 762 نفر خرداد امسال به دستگاه های قضایی این استان که دارای سابقه ثبت ثنا در دفتر خدمات الکترونیکی بوده اند گفت: درآیین نامه اجرایی که در قوه قضاییه تنظیم شده، همه کسانی که برای ثبت در سامانه ثنا اقدام می کنند، باید در دفتر خدمات الکترونیک این کار را دهند و درحال حاضر مازندران از نظر سرانه جمعیتی، بیشترین دفتر خدمات الکترونیک را در کشور داراست.
کریمی مله به وضعیت اجرای شبکه محلی و راه اندازی سامانه سمپ و رایورز در شورای حل اختلاف اشاره کرد و افزود: در 16 حوزه قضایی مازندران این سامانه راه اندازی و در 6 حوزه قضایی دیگر اقدامات آن در حال اجرا است.