محصولات مزرعه ارگانیک دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد با اجرای استانداردهای لازم گواهینامه های گذار از کشاورزی رایج و تولید محصولات ارگانیک را کسب کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مسئول کانون کشاورزی ارگانیک دانشگاه فردوسی مشهد گفت: مزرعه ارگانیک
دکتر فرنوش فلاح پور افزود: کشاورزانی که از زراعت رایج به کشاورزی زیستی تغییر مسیر دادهاند به دوره گذار نیاز دارند و در این حالت بین آخرین کاربرد مواد ممنوع و گواهی زیستی حداقل باید سه سال کامل فاصله وجود داشته باشد.
وی گفت: کشاورزی ارگانیک یک برنامه اجرایی مدیریت تولیدی جامع نگر است که موجب بهبود سلامت کشت بوم از طریق حفظ و تقویت تنوع، چرخه ها و فعالیت زیستی خاک میشود. این برنامه بر مدیریت مزرعه بر اساس اکوسیستم زراعی، حاصلخیزی خاک، سلامت گیاه، عدم مصرف مواد شیمیایی مصنوعی و انطباق با ساختارهای اقتصادی، زیست محیطی، فنی، بهداشتی و اجتماعی در هر منطقه تاکید دارد.