فارس ، دومین تولید کننده گوشت قرمز کشور
استان فارس بخشی از گوشت قرمز دیگر استان ها را تامین می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: این استان با تولید ۶۳ هزار و ۷۸۹ تن گوشت قرمز ، رتبه دوم کشور را دارد.
محمد مهدی قاسمی افزود: سرانه مصرف گوشت قرمز در فارس ۱۱ کیلوگرم و جمعا ۵۵ هزار و ۸۶۰ تن است و مازاد تولید به استانهای دیگر صادر میشود.
به گفته وی صنعت دامپروری با ۱۳۰ هزار نفر اشتغال مستقیم و ۳۷۸ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم از جمله فراگیرترین مشاغل استان است که از نظر تولید پروتئین حیوانی، اشتغالزایی و ایجاد درآمد در محیطهای غیر شهری و همچنین ارزآوری نقش بسیار مؤثری دارد .
بیش از دوازده میلیون راس دام سبک در استان فارس وجود دارد .