رییس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تمام هتلهای حجاج ایرانی در مدینه منوره توسط کارشناسان بهداشت، به صورت مستمر مورد بازرسی بهداشتی قرار میگیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت؛ سیدرضا غلامی با بیان این مطلب، افزود: براساس برنامه ریزی انجام شده توسط مرکز هیأت پزشکی، تمام هتلهای محل استقرار حجاج ایرانی و آشپزخانههای مرکزی به صورت مستمر مورد بازدید کارشناسی قرار میگیرند.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی مرکز سلامت محیط و کار و مسؤول بهداشت حجاج ایرانی گفت: از ابتدای حضور حجاج در مدینه منوره تاکنون ۱۱۰ بازدید بهداشتی از هتلها انجام و به طور میانگین از هر هتل، ۹ بار بازدید شده است.
وی، کنترل بهداشت مواد غذایی، کنترل آبهای مصرفی، کنترل بهداشت اتاق ها، کنترل بهداشت فردی خادمان، کنترل بهداشت فردی کارگران غیرایرانی، کنترل بهداشت ظروف و نظارت بر شستشوی ظروف، کنترل توزیع غذا و نظارت بر توزیع غذا، کنترل انبار مواد غذایی را از مواردی عنوان کرد که بازرسی شده اند.
رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن عمومی وزارت بهداشت، بازرسی از آشپزخانههای مرکزی در مدینه منوره را از دیگر اقدامات صوت گرفته در این زمینه اعلام کرد و گفت: غذای هتلها از طریق دو آشپزخانه مرکزی تأمین میشود و تاکنون در مدت استقرار کارشناس بهداشت، هر آشپزخانه، سه مرحله بازرسی بهداشتی شده است.
غلامی به برگزاری کلاس آموزشی برای تمام آشپزهای مجموعههای فعال در مدینه در دو نوبت اشاره کرد و گفت: برگزاری آموزش برای آشپزها و شاغلان در آشپزخانههای مرکزی در دو نوبت، برگزاری آموزش برای تمام خدمههای ایرانی شاغل در هتلهای مدینه منوره در سه نوبت برای ۳۱۱ نفر، آموزش گروهی و کاروانی زائران به تعداد ۳ هزار و ۷۰۰ نفر و آموزش چهره به چهره زائران به تعداد ۲۰۰ نفر، برگزاری جلسه هماهنگی و آموزشی مدیران مجموعه فعال در مدینه منوره در ۴ نوبت، برگزاری جلسات هماهنگی و آموزشی برای مدیران کاروانها در ۲ نوبت، برگزاری جلسات هماهنگی و آموزشی برای روحانیون کاروانها در ۲ نوبت، برگزاری جلسات هماهنگی با مدیران ستاد مناطق ۱ و ۲ مدینه منوره به تعداد ۱۰ جلسه نیز از دیگر اقدامات صورت گرفته به زائران بوده است.
وی افزود: همچنین کنترل مخازن آب مصرفی تمام هتلهای اسکان زائران ایرانی در ۳ مرحله، کنترل بهداشتی انبار و سردخانههای هتلهای اسکان زائران ایرانی در ۸ مرتبه، کنترل مستمر و حضور در توزیع غذا در وعدههای توزیع صبحانه و نهار و شام به تفکیک ۱۰ مرتبه، در توزیع صبحانه، ۴۰ مرتبه در توزیع نهار و شام ۶۰ مرتبه، نیز بخش دیگری از اقدامات بهداشتی است که مقرر است برای زائران انجام شود.