زهرا سروی در گفتگو با خبرنگار
خبرگزاری صداوسیما درباره مصدومیت کیمیا علیزاده افزود: این اتفاق برای کیمیا، هم تیمی هایش و فدراسیون تکواندو شرایط سختی را به وجود آورد و بعد از آن آسیب دیدگی و تشخیص نهایی که داده شد، قرار است او چند جلسهای فیزیوتراپی کند تا التهاب ناحیه آسیب دیده کم شده و برای جراحی آماده شود، اما این جراحی نیاز به آمادگی کامل به لحاظ جسمانی و روانی دارد.
وی در خصوص حمایت وزیر ورزش از کیمیا علیزاده و اعلام آمادگی دکتر نوروزی رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی، گفت: وزیر ورزش و رئیس کمیته ملی المپیک به طور مرتب پیگیر وضعیت علیزاده هستند. این مورد نیاز به گذر زمان دارد تا شرایط ثابت شود و هر زمان که پزشک معالج تشخیص داد این جراحی صورت خواهد گرفت.
نایب رئیس بانوان فدراسیون تکواندو در خصوص چگونگی مصدومیت علیزاده هم گفت: قطعا آسیب هم بخشی از کار حرفهای است. تمام تلاش کادر فنی و مسئولان فدراسیون در ابتدای اردوها جلوگیری از حداقل آسیب دیدگی است، اما گاهی بخشی از کار از دست ما خارج میشود و متاسفانه آسیب دیدگی اخیر کیمیا علیزاده هم از این موارد است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه عدهای از کارشناسان معتقدند آسیب دیدگی کیمیا علیزاده به علت بازگشت زودهنگام او بعد از مصدومیتهای قبلی است، افزود: قطعا همه آنهایی که در این خصوص اظهارنظر میکنند از روی دلسوزی و نگرانی است، اما در فدراسیون تکواندو یاد گرفته ایم که کارمان را به صورت حرفهای دنبال کنیم. علیزاده علاقه زیادی داشت که زودتر از آنچه که شروع کرد به میادین برگردد، اما از او خواستیم که تنها راه بازگشت به تمرین و مسابقه نامه کتبی پزشک جراح و فیزیوتراپ است و این ۲ اجازه کتبی موجود است.
سروی در ادامه گفت: بعد از نامه کتبی، علیزاده به تمرین و مسابقه برگشت. او حدود ۲ ماه تنها در تمرینات بدنسازی شرکت کرد تا آمادگی کار فنی را پیدا کند.
وی در مورد اینکه تیم ملی تکواندو بانوان بدون مربی بدنساز است و مهرو کمرانی سرمربی تیم ملی کار بدنسازی تیم را هم انجام میدهد، افزود: کمرانی با توجه به آزمایشی که قبلا در حوزه فنی پس داد، سرمربی تیم ملی شد و برنامههایی را که برای هر رویدادی به کمیته ملی المپیک ارائه داد مورد تایید قرار گرفت. با وجود یک مربی کنار تیم ملی، کمرانی ضرورتی برای حضور مربی بدنساز ندید. در واقع سرمربی در این گونه امور تصمیم گیری میکند و برنامه بدنسازی هم نظر او بود که موازی با برنامه تخصصی و فنی باشد.
نایب رئیس بانوان فدراسیون تکواندو در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا فشار تمرینات غیراصولی باعث مصدومیت کیمیا علیزاده شده است، گفت: روزی که علیزاده در المپیک خوش درخشید و موفق شد اولین مدال را در تاریخ ورزش بانوان ایران ثبت کند، همین کادر فنی برنامه بدنسازی و فنی میداد و در تاریخ سازی جهانی که مدال نقره را برای نخستین بار در تکواندو بانوان بدست آورد، هم با برنامه ریزی همین سرمربی بود. در آن زمان هم برخی لطف داشتند و ایراداتی را به ما وارد کردند که چرا نقره اش طلا نشد و چرا در المپیک فینالیست نشد. ایرادات را میپذیریم، اما به دنبال انتقادات سازنده هستیم تا کمبودها رفع شود.
وی در خصوص مصدومیت قبلی اکرم خدابنده در تمرینات تیم ملی و انتقاد او از مهرو کمرانی افزود: آن زمان کمرانی سرمربی تیم ملی نبود و خدابنده مصدوم شد و جراحی کرد. تکواندوکاران دیگری هم با مربیان دیگر آسیب دیدند و جراحی کردند. در مجموع ورزشکاران حرفهای مصدوم میشوند، اما ظاهرا توجه به تکواندو در این خصوص زیاد است.
وی در خصوص حضور احتمالی کیمیا علیزاده در المپیک ۲۰۲۰ گفت: برای ما سلامتی علیزاده از هر چیزی مهمتر است و اینکه او به لحاظ جسمی و روحی آمادگی ادامه کار حرفهای را داشته باشد. اگر این شرایط برای کیمیا باشد و پزشکان هم به موقع اعلام نظر کنند که منعی برای فعالیت ندارد، با توجه به فرصتی که داریم از بازگشت او برای المپیک آینده استقبال میکنیم، اما پیش بینی حضور او در المپیک ۲۰۲۰ از حالا زود است.