۳۳ خبرنگار برتر در هفتمین جشنواره مطبوعات خبرگزاری ها و پایگاه های خبری استان قزوین تجلیل شدند.
به گزارش خبرگزاری صداو سیما مرکز قزوین، در هفتمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری ها و پایگاه های خبری از ۳۳ خبرنگار برتر در
با نظر هیئت داوران ، در بخش گزارش خبری، پروین شهسواری از روزنامه ولایت مقام اول را کسب کرد، زینب کلهر از خبرگزاری مهر در رده دوم قرار گرفت و رکسانا رضایی از هفته نامه نگاه قزوین رتبه سوم را کسب کرد.
در بخش گزارش تحلیلی نفیسه کلهر از هفته نامه ولایت رتبه اول را کسب کرد، عاطفه مشایخی دوم شد و میترا بهرامی از نشریه پیام شهر در رده سوم جای گرفت.
در بخش خبر ، رضا قنبری از خبرگزاری صدا و سیما ، عنوان نخست بخش خبر را از آن خود کرد و رضا اسدی از ایرنا و مریم جواهران از پیام شهر هم دوم و سوم شدند.
در تیتر هم نفیسه مهرداد از ۷ دی توانست رتبه اول را نصیب خود کند، حسن عابدینی از خبرگزاری ایسنا در رده دوم قرار گرفت و میترا بهرامی از نسیم حق، مقام سوم را بدست آورد.
در یادداشت اجتماعی محمد جسین سلیمانی از روزنامه ولایت رتبه اول را کسب کرد، نصرت الله علیرضایی از هفته نامه تابان دوم شد و فریبا قاسمی از هفته نامه مینودر در رده سوم جای گرفت.
در یادداشت سیاسی ولی الله حسین زاده از هفته نامه مینودر توانست در رده اول قرار گیرد، مهدی بیگدلو از هفته نامه رایحه مهر رتبه دوم را بدست آورد و حسن حسن زاده از هفته نامه فروردین امروز رتبه سوم را از آن خود کرد.
در سرمقاله و یادداشت از میان آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره هم آرش شایسته نیا از هفته نامه حدیث ما اول شد، فرحناز فتحی از آوای میهن دوم شد و حدیثه حیدری در مکان سوم ایستاد.
در بخش گزارش ورزشی محمد بهرامی از رورنامه ولایت رتبه اول را به خود اختصاص داد، اسماعیل حسینی نسب از نشریه مینودر دوم شد و مقام سوم به صورت مشترک به امیر رجبی از هفته نامه فروردین امروز و هادی درزی رامندی از ایرنا رسید.
در بخش مصاحبه هم محمد رضا نوروزیان از سایت گذر اول شد، آرزو یارکه سلخوری از ایسنا در رده دوم جای گرفت و محمد رضا قزوینی مقدم از روزنامه ولایت سوم شد.
همچنین در این مراسم از علی دهباشی مدیر مسئول و سردبیر مجله بخارا و سردبیر قزوینی قدردانی شد.
حجتالاسلام حسینی مدیر کل امور مجلس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم گفت: خبرنگاران از هر حزب و دینی که هستند باید حقیقت را به مردم نشان دهند.
وی افزود: در عصر جهانی، ایران جزو کشورهای دانلود است یعنی آنکه دریافت کننده اطلاعات است بدون اینکه چیزی تولید کند.
حجت الاسلام حسینی ، خبر، مصاحبه و گزارشگری را سه اصل خبرنگاری بیان کرد.
فرمانده رزمندگان غرب و شمالغرب کشور هم در این مراسم گفت :️خبری که به امپراطوری خبری وابسته باشد قطعا خیانت به خون شهداست.
سردار غیاثی افزود: باید یاد خبرنگارانی را که در بحرانی ترین روزها با حداقل امکانات حداکثری بهرهبرداری را داشتند، زنده کرد.
داود محمدی نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی هم گفت: خبرنگاران اينه جامعه هستند و باید علاوه بر انعکاس مشکلات، نقاط مثبت از جمله پیشرفت های ایران در علم و فناوری را بیان کنند.
محمدی افزود: وارد شدن لطمه به اعتماد مردم یکی از مشکلات جامعه است که خبرنگاران می توانند در ترميم این آسیب نقش موثری داشته باشند.
محمدی، ناامیدی در بین مردم را یکی دیگر از مشکلات موجود بیان کرد و گفت: مردم سرمایه اجتماعی جامعه هستند که خبرنگاران می توانند روحیه امید را به آنان تزریق کنند.
وی اضافه کرد: اگر هر مدیر وظیفه خود را به درستی انجام دهد می تواند در بازگشت اعتماد مردم و روحیه امید نقش داشته باشد.
اسکندری نژاد مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هم گفت: جامعه دچار یک بحران فرهنگی شده است که پایه های اجتماعی جامعه را تحریک می کند که باید یک بازسازی عمیق و تحریر رویکرد فرهنگ جامعه داشته باشیم.
اسکندری نژاد گفت: خبرنگاران چشم های بیدار جامعه هستند و در بالا بردن نوع نگاه آحاد جامعه نقش دارند.
علی دهباشی مدیر مسئول و سردبیر مجله بخارا هم در این مراسم با اشاره به تنوع فرهنگی گفت: با وجود این تنوع اگر نامی از بزرگان قزوین باقی مانده است به خاطر پایداری به امر ملی و دینی بوده است.