ائتلاف سعودی اماراتی یک اتوبوس حامل کودکان را در بازاری در منطقه ضحیان هدف قرار داد و به گفته هلال احمر این حمله منجر به کشته شدن حدود پنجاه نفر شد که اغلب آنها کودکان هستند.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از شبکه الجزيره ؛ ائتلاف سعودی- اماراتی اهمیتی برای خشم بین المللی در قبال جنایت هایش در یمن قائل نیست.
نهادهای حقوق بشری بین المللی پس از مشخص شدن آثار حملات ائتلاف سعودی اماراتی علیه صعده به محکوم کردن این جنایت ادامه می دهند.
ائتلاف سعودی اماراتی یک اتوبوس حامل کودکان را در بازاری در منطقه ضحیان هدف قرار داد و به گفته هلال احمر این حمله منجر به کشته شدن حدود پنجاه نفر شد که اغلب آنها کودکان هستند. ائتلاف سعودی درباره این حمله مدعي شد: هدف قرار دادن این اتوبوس یک اقدام نظامی مشروع بوده است.
عربستان سعودی و امارات کشتن انسان ها را سهل می شمرند و از این رو خون انسان ها را همچون آب روان می سازند. حملات هوایی جنگنده های سعودی - اماراتی به عمر ده ها تن از یمنی ها در استان صعده یمن پایان داد.
طبق اعلام يونیسف، حمله هوایی ائتلاف سعودی اتوبوسی را در بازار ضحیان هدف قرار داد که حامل کودکانی بود که سن شان کمتر از پانزده سال بود.
ائتلافی که سعودی فرماندهی آن را به عهده دارد این جنایت خود را با بیان اینکه آنچه رخ داد یک اقدام نظامی مشروع بود که با حقوق بشر بین المللی همخوانی دارد، توجیه کرد اما تصاویری که از یمن به دست آمده است اینکه چگونه چنین هدفی را می توان هدف مشروع و قانونی تلقی کرد به خوبی تفسیر می کند.
ائتلاف سعودی بر مقابله با سرباز گیری انصارالله از میان کودکان و آوردن آنها به میدان های نبرد تأکید می کند و مدعی می شود که این حمله هوایی پاسخی به مسئولان حمله به منطقه جیزان عربستان است.
انصارالله توجیه ائتلاف سعودی در هدف قرار دادن اتوبوس کودکان را به بازی گرفتن جان غیرنظامیان دانست.
میان دو سنگ آسیاب کشتار غیرنظامیان و توجیه آن، مردم یمن هرچه بیشتر خُرد می شوند. یمنی ها هنوز با جنایتی وداع نکرده به پیشواز جنایتی دیگر می روند. عملیات طوفان قاطعیت نیز گویی هیچ بهره ای از نام خود نبرده است زیرا یمن را به شن های روانی تبدیل کرده است که بر روی آن هیچگونه امیدی برای پایان یافتن زودهنگام جنگ بنا نمی شود.
صلیب سرخ جهانی مجبور شد که به بدیهیات واکنش نشان دهد و نسبت به آخرین فصل از فصول کشتار در یمن موضع گیری کند، موضعی که پاسخ ضمنی به توجیه ائتلاف سعودی برای حمله به صعده نیز محسوب می شود. صلیب سرخ جهانی در این باره گفت: حقوق بشر بین المللی حمایت از غیرنظامیان را در جریان جنگ مقرر کرده است نه اینکه بر هدف قرار دادن آنها تاکید کرده باشد.
سازمان ملل متحد از این هم روشن تر عمل کرده است زیرا دو سال متوالی است که ائتلاف سعودی اماراتی را در لیست سیاه ناقضان حقوق کودکان در مناطق درگیری قرار داده است.
گزارش ها بسیار است و خشم بین المللی نیز آشکار است اما کیست که به این ها اهمیت بدهد.
مارتین گریفیتس نماینده سازمان ملل در امور یمن یک هفته پیش گفته بود چرخه خشونت در یمن همچنان به حرکت خود ادامه می دهد و به نظر نمی رسد که درخواست های بین المللی توان آن را داشته باشند که جلوی آن را بگیرند. او همچنین اعلام کرد که طرح های مشخصی برای اعتمادسازی دارد تا از این طریق عملیات مسالمت آمیز برای پایان دادن به جنگ پیش برود.
اما آنچه در عرصه یمن رخ می دهد هیچ جایی برای خوشبینی باقی نگذاشته است، سازمان ملل متحد آنچه را که در یمن می گذرد بدترین فاجعه انسانی در جهان دانسته است. این تنها فقر، بیماری وبا و انتشار آن در کشور نیست که یمنی ها را می کشد بلکه وبای سیاسی و اخلاقی نیز بلای جان یمنی ها شده است.