توسعه توریسم سلامت محوریترین برنامه جهاد دانشگاهی اردبیل است.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل با اشاره به فعالیتهای انجام گرفته توسط این نهاد با محوریت توریسم سلامت در استان بیان کرد: جهاددانشگاهی در راستای عمل به این شعار با راهاندازی مرکز درمان ناباروری وارد عرصه شده است و امروز بالغ بر 17 درصد از مراجعهکنندگان به این مرکز را اتباع خارجی از کشورهای جمهوری آذربایجان، عراق و ترکیه تشکیل میدهند.
اوچی ادامه داد: این مرکز با پذیرش بیش از 33 هزار زوج از ابتدای تاسیس خود، توانسته است تولد 465 نوزاد و موفقیت درمان بیش از800 زوج را با استفاده از آخرین متدهای علمی و فناورانه به خانوادهها هدیه کند که این برای ما افتخاری بزرگ در استان محسوب میشود.
وی افزود: ما توسعه توریسم سلامت را جزء اولویتهای فعالیت خود قرار دادهایم و در این زمینه آمادگی پذیرش بیمارانی از سراسر کشور و نقاط مختلف منطقه را داریم.
وی از قول مساعد استاندار اردبیل به دنبال عقد تفاهمنامه جهاددانشگاهی و استانداری اردبیل به دنبال سفر دکتر طیبی، رئیس جهاددانشگاهی کشور برای تأمین زمین مناسب برای توسعه مرکز درمان ناباروری قفقاز خبر داد و افزود: در صورت تامین این زمین در یکی از شهرکهای مرکزی اردبیل، درصدد راهاندازی هتل بیمارستان و مجتمع سلامت در اردبیل هستیم.
رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل یکی از دستاوردهای اصلی جهاددانشگاهی را تحقیقات سلولهای بنیادی اعلام و خاطرنشان کرد: با راهاندازی مجتمع سلامت در اردبیل و حمایتهای مسئولان استانی، استان اردبیل ظرفیت تبدیل شدن به قطب بزرگ درمان ناباروری را دارد.
وی به دستیابی جهاددانشگاهی اردبیل به فناوری تولید نشاسته سبز با استفاده از دور ریز سیبزمینی تولیدی استان که در صنعت نفت کاربرد دارد، اشاره و خاطرنشان کرد: نشاسته پلیمری به عنوان گِل حفاری مورد استفاده قرار میگیرد که جهاددانشگاهی با دستیابی به این فناوری و اخذ مجوز و گواهینامههای معتبر برای تولید این محصول، میتواند با راهاندازی پایلوت نیمه صنعتی تولید نشاسته پلیمری بخشی از نیاز کشور به این محصول را که 100 درصد آن وارداتی از کشور چین است تامین کند.
رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل از فعالیت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی در شهرستان گرمی هم خبر داد و افزود: به زودی در سه شهرستان پارسآباد، خلخال و مشگینشهر نیز اقدام به راهاندازی مرکز آموزشی خواهیم کرد.