معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت اعلام کرد: تهران از ادامه مسیر مذاکره با اسلامآباد در باره تکمیل خط لوله انتقال گاز ایران به پاکستان استقبال می کند.
وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران انرژی و گاز را عاملی برای توسعه همکاریهای منطقه ای و همبستگی با همسایگان، از جمله پاکستان میداند.
معاون امور بین الملل و بازرگانی وزیر نفت با اشاره به نشانه های مثبتی که بهتازگی در این زمینه از دولت منتخب مشاهده میشود، ادامه داد: در همین راستا و در شرایط جدید، از ادامه مسیر مذاکرات درباه تکمیل و راه اندازی خط لوله انتقال گاز به پاکستان استقبال میکنیم.
بخش ایرانی خط لوله آی پی (IP) به طول ۹۰۰ کیلومتر با هزینه ۲,۵ میلیارد دلار ساخته شده و برای تکمیل آن نیز باید حدود یک میلیارد دلار دیگر سرمایهگذاری شود، اما بخش دوم این خط لوله در خاک پاکستان به طول ۷۸۰ کیلومتر هنوز ساخته نشده است.