رئیس اداره مشاوره آموزش وپرورش استان بوشهر گفت: 20 پایگاه انتخاب رشته دانشگاهی برای داوطلبانی که در آزمون سراسری مجاز به انتخاب رشته شده اند در سراسر استان برپا شده است.
وی اضافه کرد: امسال 60 مشاور و 30 نفرعوامل اجرایی آموزش دیده و مجرب در پایگاه های انتخاب رشته استان بوشهر کار انتخاب رشته داوطلبان را انجام می دهند.
رئیس اداره مشاوره آموزش و پرورش استان بوشهر خاطرنشان کرد: مشاوران در این پایگاه ها با استفاده از نرم افزارهای فرهیختگان شریف و سایت سازمان سنجش به انتخاب رشته برای داوطلبان می پردازند.
وی با بیان اینکه مشاوران با استفاده از این نرم افزارها و رتبه دانش آموزان در کنکور سراسری مکان احتمالی قبولی دانش آموزان را پیش بینی می کنند تصریح کرد: آشنایی دانش آموزان قبل از انتخاب رشته با رشته ها و دانشگاه ها براساس استعداد، علایق و اولویت انتخاب دانشگاه های مادر ضروری است.
ریزی یادآور شد: با توجه به اینکه امکان جابه جایی در دانشگاه های پذیرفته شده پس از قبولی وجود ندارد به همین دلیل دانش آموزان و والدین آنها نسبت به انتخاب خود حساسیت بیشتری نشان دهند زیرا با این انتخاب سرنوشت آنها رقم می خورد.
وی با بیان اینکه در رشته های پرطرفدار 60 درصد سهم هر رشته ناحیه ای و 40درصد کشوری و در سایر رشته ها 80 درصد به داوطلبان بومی تعلق می گیرد ادامه داد: بر اساس تقسیم بندی ها، استان بوشهر در کنار استان های فارس، کهیگلویه و بویراحمد و هرمزگان در قطب و ناحیه پنج کشور قرار دارد و داوطلبان باید نسبت به انتخاب رشته خود به این امر توجه داشته باشند.
رئیس اداره مشاوره آموزش وپرورش استان تاکید کرد: پایگاه های انتخاب رشته آموزش و پرورش مطمئن ترین مرکز برای انتخاب رشته هستند و والدین و دانش آموزان می توانند با اطمینان خاطر به این پایگاه ها مراجعه کنند.
وی از داوطلبان و اولیای آنها خواست در روزهای اول مهلت انتخاب رشته در این پایگاه ها حضور یابند.