چهار ماه نخست امسال 4 هزار و 384 تن گوشت سفید آماده در شهرستان قائم شهر تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر گفت: در این مدت 2 میلیون و 853 هزار و 479 قطعه جوجه ریزی در 126 واحد مرغداری این شهرستان انجام شده است.
مجید جعفری با بیان اینکه 4 هزار و 384 تن گوشت سفید به ارزش بیش از 271 میلیارد و 36 میلیون ریال تولید و به بازار مصرف عرضه شد به پرورش دهندگان جوجه کشی توصیه کرد: برای درخواست جوجه ریزی واحدهای مرغداری خود، در سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور (سماصط) ثبت نام کنند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قائم شهر گفت: این شهرستان دارای 172 واحد مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی 3 میلیون و 779 هزار و 160 قطعه در هر دوره بوده که با تولید 28 هزار و 329 تن گوشت سفید آماده طبخ در سال، رتبه چهارم استانی به خود اختصاص داده است.