بادام سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی، پروتئین و فیبر است که به صورت خوراکی، آرد، روغن، کره یا شیر بادام مصرف می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مصرف بادام باعث افزایش سطح ویتامین E در پلاسما و گلبول های قرمز خون شده و کلسترول را کاهش می دهد.
بادام خطر ابتلا به سرطان را کاهش داده و برای قلب مفید است.
بادام مقادیر بالایی از ویتامین Eو آنتی اکسیدان دارد و با داشتن مقادیر زیاد منیزیم قند خون را کنترل می کند.
بادام منبع مهمی از ویتامین E، مس، منیزیم و پروتئین با کیفیت بالا است.
بادام همچنین حاوی مقادیر بالای اسیدهای چرب غیر اشباع سالم و همچنین سطح بالایی از مولکول های زیست فعال (مانند فیبر، فیتواسترول، ویتامین ها، سایر مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها) است که به جلوگیری از بیماری قلبی و عروقی کمک می کند.
مصرف بادام خطراتی نیز دارد آلرژی به بادام موجب درد معده ، تهوع و استفراغ ، مشکلات بلع ، اسهال ، خارش ، تنگی نفس و دشواری تنفس می شود.