استاندار در نشست امروز اعضای شورای حفاظت از منابع آب کهگیلویه و بویراحمد گفت : داشتن برنامه های کوتاه، میان و بلند مدت برای دستگاه های مرتبط با مدیریت آب یک ضرورت است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد،استاندار در این نشست با انتقاد از طولانی شدن
آقای احمدی با بیان اینکه این مطالعات باید به فرجام مورد نظر ختم شود اضافه کرد: چند سالی است که از خشکسالی های پیاپی می گذرد اما برخی مدیران همچنان از مطالعه سخن می گویند که پذیرفتنی نیست.
وی تامین آب شمال استان از طریق سد تنگ سرخ را از برنامه های بلند مدت مدیریت آب استان اعلام کرد و افزود: تا تحقق شرایط آرمانی باید از منابع موجود بهترین بهره برداری ها شود.
آقای احمدی تامین آب مادوان از طریق تنگه ی کبوتری را خاطر نشان کرد و ادامه داد:مسئولان باید با رفع معارضات موجود هرچه سریعتر انتقال آب به این شهر را انجام دهند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمدمصوبات سفر رئیس جمهور در بخش تامین آب را یاد آور شد وابراز امید واری کرد: تحقق این مصوبات به مدیریت آب کم کند.
فیلی معاون عمرانی استاندار هم با ارائه گزارشی اعلام کرد: از مجموع هزار و 561 روستا، آب 231 روستا به صورت سیار تامین می شود.
کناری فرماندار بویراحمد نیز به مشکلات تامین آب در لوداب اشاره کرد و گفت: آب رسانی به 41 روستا به وتاسطه ی شرایط جاده ای به سختی امکان پذیر است.
مدیر عامل شرکت آبفایی شهری استان هم از تخصیص 330 میلیارد ریال اعتبار برای تحقق برنامه های کوتاه مدت آبرسانی در استان خبر داد.
علی لدنی نژاد گفت: این اعتبار برای اجرای طرح هایی در 4 شهر مادوان،دیشموک، باشت و یاسوج برای مقابله با تنش آبی اختصاص یافته است.
وی افزود: با بهره برداری از تصفیه خانه ی شهر یاسوج ظرف دوماه آینده 100 لیتر بر ثانیه به ظرفیت آب شرب این شهر افزوده می شود.
لدنی نژاد اضافه کرد: در دوشهر باشت و دیشموک هم همین ظرفیت افزوده خواهد شد.
مدیر عامل آب منطقه ای استان نیز در این نشست گفت: از مجموع 4 هزار حلقه چاه قریب به 600 حلقه غیر مجاز هستند که تلاش می شود 200 حلقه از چاه های غیر مجاز با صدور مجوز به منابع آب شرب افزوده شوند.
داوودی به شرایط بارندگی اشاره کرد و افزود: سد شاه قاسم در یاسوج به دلیل خشکسالی آبگیری نشد.
وی اضافه کرد: از 426 میلیون متر مکعب آب ذخیره ی سد کوثر155 میلیون متر مکعب آن به استان اختصاص یافته است.
داوودی افزود: آبرسانی به شهرهای دهدشت،چرام، سوق و 350 روستای مسیر،آبرسانی به شهر لیکک و 120 روستای مسیر،آبرسانی به دوگنبدان و 100 روستای مسیر این شهر اولویت های این شرکت برای بهره برداری ازمنبع ذخیره ی آب سد کوثر است.