رئیس انجمن تولید کنندگان مرغ گوشتی، راهکار کاهش قیمت مرغ را، عرضه نهاده های دامی از سوی شرکت پشتیبانی امور دام و با قیمت دولتی دانست.
وی با اشاره به تعیین قیمت 7600 تومان برای گوشت مرغ پس از سه سال ثابت ماندن آن گفت: در افزایش قیمت جدید با اعمال 9 درصد افزایش، قیمت این محصول به بیش از 8200 تومان رسیده است که این عدد با توجه به قیمت نهاده های دامی منطقی نیست.
یوسفی با اشاره به افزایش بیش از 50 درصدی قیمت نهاده های دامی نسبت به قیمت سال گذشته مرغ ادامه داد: چگونه قیمت نهاده ها 50 درصد افزایش یابد اما این تغییر برای قیمت مرغ 9 درصد باشد این روند صنعت مرغ را با تعطیلی مواجه خواهد کرد.
رئیس انجمن تولید کنندگان مرغ گوشتی با بیان اینکه دولت نباید جبران کاهش قدرت خرید مردم را از تولید کننده دریافت کند افزود: سال گذشته کنجاله سویا 1350 تومان در بندر به تولید کننده عرضه می شد درحالی که امسال این رقم به بیش از 2500 تومان در بندر رسیده است.