مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری : شیوه طبخ و تهیه سه نوع شیرینی و سه نوع غذای استان مرکزی در فهرست آثار ملی ناملموس ثبت شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: کاچی نیمور، آش اسفندی دلیجان، حلوای تبق ابراهیم آباد، جوزغند نراق، فتیر و کسمه اراک، باسلوق نیمور ثبت ملی شدند..
حسینی افزود: آش مصطفی نوبران، گوشفیل اراک، آبگوشت دوغ سنجان و آش متنجه جیریا چهار نوع غذا نیز در انتظار ثبت ملی است.
وی گفت : ثبت آثار تاریخی گویای هویت ملی مردم هر منطقه است و دولت نیز اهمیت ویژه ای به شناسایی و ثبت آثار ملموس و ناملموس دارد.