مدیرکل دفتر فنی و حسابرسی سازمان امور مالیاتی کشور گفت: نفع ارقام مالیاتی دریافتی از مردم صرف توسعه و آبادانی کشور می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ برزگر در دومین روز نشست مشترک هیات های نظارت بر سازمان های مردم نهاد کشور در اراک افزود: بخش عمده ای از وجوه مالیاتی در قالب مالیات بر ارزش افزوده در اختیار شهرداری ها و وزارت بهداشت قرار می گیرد و صرف برنامه تحول سلامت می شود.
او گفت : تمام مناطق کشور بر اساس فعالیت های اقتصادی دارای ظرفیت هستند و این ظرفیت ها در قانون بودجه دیده می شود.
مدیرکل دفتر فنی و حسابرسی سازمان امور مالیاتی کشور در ادامه افزود : قانون مالیات های مستقیم در سال 94 در مجلس شورای اسلامی اصلاح و از ابتدای سال 95 اجرایی شده است.
برزگر گفت : برخی تکالیف و وظایف در این قانون برای افزایش شفافیت در فعالیت های اقتصادی از جمله ارائه و تسلیم اظهار نامه در موقع مقرر، تسلیم اسناد و مدارک برای حسابرسی و رفتن به سمت استفاده از حسابرسی مبتنی بر ریسک است.
وی گفت: اصلاحیه قانون مالیات بر ارزش افزوده در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است و امید می رود هر چه سریعتر وارد صحن علنی مجلس شورای اسلامی شود تا اگر اشکالاتی دارد رفع شود.
مدیر کل دفتر فنی و حسابرسی سازمان امور مالیاتی کشور با اشاره به اینکه هر استان به زعم فعالیتهای اقتصادی خود دارای ظرفیتهایی است افزود : مالیاتها از فعالان اقتصادی دریافت و برای مردم هم مصرف میشود و آنچه که مردم در قالب مالیات پرداخت میکنند به شکل غیرمستقیم به خودشان بازگشته و در راستای آبادانی کشور مصرف میشود.
مدیرکل ثبت شرکت های سازمان ثبت کشور هم نقش سازمان های مردم نهاد در توسعه کشور را مهم خواند و گفت : باید نهایت بهره را از این سازمان ها برد..
ادیب با بیان اینکه کشورهای توسعه یافته رمز توسعه یافتگی خود را بهره گیری از تشکل های مردمی می دانند افزود : هویت ، اعتبار سنجی و حوزه بندی سازمان های مردم نهاد از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی هم در این نشست گفت : با ایجاد امید و نشاط در جامعه باید رضایتمندی درونی جامعه محقق شود که می طلبد در این راستا دفاتر اجتماعی فرهنگی راهکارهای عملی ارائه دهند .
حقیقی، بر جلب اعتماد سرمایه های اجتماعی کشور تاکید کرد و گفت : در حین حلب اعتماد و ایجاد انگیزه و امید باید روحیه انتقاد پذیری نیز داشته باشیم