رئیس جامعه جراحان گوش ، گلو و بینی و سر و گردن گفت: باید ضایعات پوستی و مخاط داخلی سر و گردن را جدی بگیریم.
دکتر مهدی خواجوی درحاشیه چهارمین همایش تومورهای سر و گردن در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: برای بررسی هر نوع ضایعه ای همچون خال هایی که تازه به وجود آمده اند یا تغییر شکل، رنگ و اندازه داده اند، زخم شده یا خارش دارند باید به پزشک متخصص مراجعه کرد.
وی افزود: در بیشتر ضایعات پوستی آفتاب و به ویژه اشعه ماورای بنفش آن تأثیرگذارند.
خواجوی گفت: باید درباره ضایعات مخاط داخلی دهان ، زبان ، کام و حنجره نیز دقیق باشیم و هر نوع اختلال در بلع یا تنفس و تغییر صدا را جدی بگیریم.
وی که رئیس گروه گوش، حلق و بینی و جراحی سر و گردن دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است ، گفت: در بیشتر این موارد تشخیص سلامت داده می شود اما در مواردی که ضایعه سرطانی باشد با تشخیص بهنگام امکان درمان مؤثر فراهم خواهد بود.
رئیس چهارمین سمینار سالانه تومورهای سروگردن است، گفت: این همایش به صورت سالیانه برگزار می شود و هر سال بر روی یک بیماری تمرکز می کند.
وی افزود: امسال بر روی ضایعات سر و گردن بحث و بررسی می شود.
رئیس جامعه جراحان گوش ، گلو و بینی و سر و گردن گفت: برگزاری این همایش ها به پزشکان در زمینه انتخاب بهترین درمان کمک خواهد کرد.
همچنین در ادامه دبیر اجرایی چهارمین همایش تومورهای سر و گردن اصلی ترین عامل سرطان گوش ، حلق و بینی را مصرف همزمان دخانیات و الکل دانست و گفت: عوامل محیطی اصلی ترین عامل ابتلا به سرطان در کشور است .
دکتر حسین یحیی زاده افزود: برخی عوامل ژنتیک و ارثی عامل بروز سرطان محسوب می شوند .
وی اضافه کرد : اشعه آفتاب ، بیشتر در بروز سرطان های پوستی موثر است و نقش زیادی در سرطان مخاط داخلی دهان و حلق ندارد.
دبیر اجرایی این همایش گفت : امسال این همایش با همکاری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و معاونت درمان وزارت بهداشت ، انجمن گوش و حلق و بینی و بیمارستان میلاد به منظو بررسی آخرین دستاوردهای علمی در این زمینه برگزار شده است.