به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما به نقل از خبرگزاری فرانسه، اسراییل طی سه ماه اول سال 2018 میلادی، 833 تقاضا برای خروج از غزه را به بهانه اینکه متقاضیان، مظنون به داشتن پیوندهای خانوادگی با حماس هستند، رد کرده است. این در حالی است که در سه ماه اول سال قبل، فقط تقاضای21 نفر رد شده بود.
يک نهاد وابسته به وزارت جنگ رژيم صهيونيستي که این آمار را در اختیار خبرگزاری فرانسه قرار داده است حاضر نشد تعداد بیمارانی را که برای درمان خود خواهان خروج از غزه شده اند، ذکر کند. اسراییل حتی تقاضای خروج افراد بیمار را نیز رد کرده است. به دلیل فقدان امکانات پزشکی مناسب در غزه، افراد بیمار تلاش می کنند به خارج از نوار غزه که در محاصره اسراییل است، مراجعه کنند.
از بیش از یک دهه قبل، نوار غزه که بین سرزمین های اشغالی، مصر و دریای مدیترانه قرار گرفته است و تحت کنترل جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس، قرار دارد، تحت محاصره زمینی، دریایی و هوایی اسراییل است. گذرگاه مرزی نوار غزه با مصر نیز تقریباً همیشه بسته است.
بر اساس مصوبه کابینه امنیتی اسراییل، آن دسته از ساکنان غزه که از بستگان درجه یک اعضای فعال حماس هستند، اجازه خروج از نوار غزه را ندارند.
برخی از بیماران مبتلا به سرطان که نتواسته اند برای درمان خود از منطقه تحت محاصره غزه خارج شوند، تأکید می کنند که هیچ یک از بستگان آنها عضو جنبش حماس نیستند.
محاصره نوار غزه از سال 2015 میلادی روز به روز تشدید شده است.