روزهای گرم تابستان اکیپ هایی نظارتی به صورت سرزده از مراکز تهیه، بسته بندی و توزیع مواد غذایی و فرآورده های گوشتی بازرسی میکنند.
وی اظهار داشت: با متخلفان و افرادی که به هر نحوی سلامت تغذیه ای جامعه را به خطر می اندازند برخورد جدی و قانونی صورت میگیرد.
محمد دانهزن رئیس مرکز بهداشت محیط اردبیل نیز از فعال بودن 14 گروه نظارتی متشکل از دستگاه قضا ، بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی ، صنعت معدن و تجارت و همچنین دامپزشکی خبر داد و گفت : به صورت مستمر و بدون آگاهی قبلی مراکز تهیه ، فراوری و بسته بندی و توزیع مواد خوراکی گوشتی بازدید میشوند .