مدیر کل بنیاد شهید وامور ایثارگران خراسان رضوی گفت: ایثارگران اتحاد مردم را تقویت و توطئه دشمنان را خنثی می کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، حجت الاسلام حسین معصومی امروز در دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و آزادگان
وی گفت: شهیدان برخلاف سایر مردم که می میرند زنده اند، دشمن امروز در حال توطئه برای ایران اسلامی است و خانواده شهدا و ایثارگران مسئول بصیرت افزایی برای جوانان هستند.
مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران خراسان رضوی امروز برای بررسی و رسیدگی به مشکلات خانواده شهدابه تربت جام سفر کرد تا از نزدیک سوالات ایثارگران را پاسخگو و فعالیت های این نهاد را برای ایثارگران شفاف سازی کنند.
شهرستان تربت جام 630شهید، یک هزار و 500جانباز و 99 آزاده تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کرده است.