۶۴ درصد اعتبارات اشتغالزایی معادل ۴ هزار میلیارد تومان در اختیار این بانکها است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، در نشستی با حضور نمایندگان بخش
در این نشست گشتاسبی معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان با بیان اینکه خلاء تصمیمی واحد برای حمایت از سرمایه گذاران در استان احساس می شود خواستار اهتمام عملی دستگاه های ذی ربط برای خارج کردن واحد های تولیدی مشکل دار در چارچوب قوانین و مقررات شد .
وی افزود : تعدادی از واحد های تولیدی استان بابت اجرای پروژه ها از دولت مطالبات دارند و از طرفی همین واحد ها به واسطه بدهی به بانکها با رکود و یا تعطیلی مواجه اند که می طلبد در قالب یک برنامه ی نظام مند و مدون به احقاق حقوق این واحد ها با حمایت قضایی اقدام کرد .
وی با بیان اینکه گزارش ها حاکی از مشارکت 33 درصدی بانکهای خصوصی استان در ایجاد فضای کسب و کار و فرصتهای سرمایه گذاری هستند اضافه کرد: این در حالی است که 64 درصد اعتبارات اشتغالزایی معادل 4 هزار میلیارد تومان در اختیار این بانکها است .
گشتاسبی رویکرد نظام برای رونق تولید و تقویت بنیه ی اقتصادی و همین طور ایجاد فرصت های رقابتی را در عرصه تولید ملی یاد آور شد و اضافه کرد: اهمال این بانکها در پرداخت تسهیلات و حمایت پولی از واحد های تولیدی پذیرفته نیست .
کیانی رئیس اتاق بازرگانی و نماینده ی بخش خصوصی هم بدهی دولت به این بخش را در استان 800 میلیارد تومان ذکر کرد و گفت : میزان پرداخت معوقات بخش خصوصی به بانک های عامل کمتر از مطالبات ذکر شده است اما به واسطه ی همین معوقات شاهد رکود چشمگیر برخی واحد های تولیدی در استان هستیم .
وی به ضرورت گشودن چتر حمایتی قضایی بر واحد های تولید استان اشاره کرد و افزود : در صورت مدیریت قوانین موجود شرایط برای رونق فضای کسب و کر و تحقق اهداف اقتصادی دولت بیشتر مهیا می شود .
خانم نیک مرام مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی هم از حمایت تولید در دو بخش روستایی و فراگیر خبر داد و گفت: در این دو بخش 34میلیارد تومان اعتبار پرداخت شده است .
در این نشست نمایندگان سازمان بازرسی، صنعت معدن و تجارت، تعاون کار و رفاه اجتماعی و برنامه ریزی برنامه های حمایتی از تولید کنندگان را تشریح کردند .