مدیرکل استاندارد تهران از فعالیت حدود ۳۷۰ واحد تولیدی دارای مجوز استاندارد در استان تهران، در سالجاری خبر داد گفت: در مجموع، حدود ۲۵۰۰ فرآورده دارای پروانه استاندارد در این واحدهای تولیدی تولید و عرضه میشود.
وی ادامه داد: در جلسات کمیته علایم ماه گذشته این ادارهکل، پروانه استاندارد 12 فرآورده شیرپاستوریزه نیمچرب و کمچرب/ خامه پاستوریزه و فرادما / کره پاستوریزه/ دوغ بدونگاز/ماست/خامه عسل/ پنیر پیتزا پروسس/ ماستطعمدار موسیر و همزده از شرکت صنایع شیردام دوشان آویژه( بعلت تعطیلی واحد)، شکلات با نام تجارتی DIDI CHOCOLATES( بعلت تعطیلی واحد تولیدی)، روغن قنادی و آردی با نام تجارتی بارون( بعلت جابجایی واحد تولیدی)، ماست کمچرب و پرچرب/ ماست پروبیوتیک کمچربی با نام تجارتی کاله( بعلت درخواست واحد تولیدی)، بدلایل عدم احراز شرایط و الزامات استاندارد ابطال شدهاست. همچنین برای فرآوردههای ماست طعمدار پرچربی/ کمچربی و دوغ بدون گاز گرمادیده باچربی با نام تجارتی زالی، مینارین با نام تجارتی کیان کولاک البرز، آب آشامیدنی بستهبندیشده از شرکت مجتمع کشت و صنعت گل آذین شهریار، پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری صادر شدهاست.