پیاز ارگانیک در سطح ۵هکتار از اراضی شهرستان گلپایگان برداشت شد.
جمشید اسکندری هدف از کاشت محصول پیاز ارگانیک در این مزرعه که در قالب سایت الگویی، تولیدی، ترویجی اجرا شده است را رسیدن به یک پیاز ویژه و محصولی عاری از هرگونه سموم و کودهای مورد نظر به خصوص کودهای دارای نیترات اعلام کرد.
وی با اشاره به اینکه کاشت پیاز ارگانیک نخستین بار در گلپایگان انجام شده است گفت: بر اساس آزمایشهای انجام شده از نظر باقیمانده نیترات در محصول پیاز هیچ سمومی در محصول دیده نشده است.
جمشید اسکندری افزود: نظام نوین ترویج کشاورزی سومین سالی است که در استان اصفهان در حال اجراست و گلپایگان شهرستان پیشرو در اجرای این طرح است.
وی گفت: در این طرح سه روز کشت انجام و تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول با دستورات سازمان در زمینه آبیاری و سموم اجرا شد.