روزنامه فرانسوی لوموند نوشت: تولید کنندگان آمریکایی به واسطه افزایش بهای محصولات وارداتی دچار آسیب شده اند.
لوموند نوشت: تولید کنندگان آمریکایی به واسطه افزایش بهای محصولات وارداتی دچار آسیب شده اند. از آغاز سال جاری میلادی، بهای فولاد سی و سه درصد و بهای آلومینیوم یازده درصد افزایش یافته است.
آرنو لوپارمانتیه خبرنگار لوموند در نیویورک در این گزارش آورده است: بادام کاران کالیفرنیا نیز به نوبه خودشان دچار آسیب شده اند. این آسیب نه ناشی از آتش سوزی ها یا یک انگل خطرناک، بلکه ناشی از جنگ تجاری است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا راه انداخته است. آنها قربانی تعرفه گمرکی پنجاه درصدی هستند که چینی ها از این پس بر واردات بادام از آمریکا اعمال می کنند. واقعیت این است که پکن جنگ تجاری را کاملا جدی گرفته است. پکن در این راستا همچنین یک خلاء قانونی را در قوانین وارداتش از بین برده است که به واسطه آن تقریبا به صورت نیمه قانونی اجازه می داد واردات بادام از ویتنام به صورت تعرفه آزاد صورت گیرد و از این پس بادام شان را به طور عمده از استرالیا و آفریقا وارد می کنند. نتیجه اینکه آمریکایی ها که با فاصله زیاد اولین تولید کننده بادام در جهان هستند شاهد سقوط قیمت جهانی آن به میزان ده درصدند و از وارد کردن محصول شان به بازار عاجز شده اند.
لوموند نوشت: به نوشته وال استریت ژورنال، گیلاس های کالیفرنیا و لیموهای فلوریدا نیز از این پس مدت زمان زیادی را برای ترخیص گمرکی در بنادر چینی صرف می کنند. در مورد خودروهای فورد آمریکا نیز چینی ها از این پس باید برای امتحان کردن اجزای شان، آنها را در بندر چینی تیانجین باز کنند. جنگ تجاری به صادرات آمریکا بالاخص بخش کشاورزی لطمه وارد کرده است. این بخش بیش از هر زمانی با مقابله به مثل های کشورهای وارد کننده خارجی روبروست. تولید کنندگان آمریکایی همچنین از بابت افزایش بهای محصولات وارداتی که برای تامین کالای بازار داخلی آمریکا مورد نیاز است، متضرر می شوند. در راس این محصولات فولاد و آلومینیوم قرار دارند که از آغاز سال جاری میلادی به ترتیب سی و سه و یازده درصد افزایش قیمت داشته اند.
لوموند با اشاره به اینکه تمامی صنایع آمریکایی با افزایش تعرفه های گمرکی مجبور شده اند قیمت نهایی محصول شان را افزایش دهند، نوشت: شرکت وایر پول سازنده ماشین لباسشویی که در خط مقدم جنگ تجاری قرار دارد، با تعرفه های جدید در حال سقوط به قعر جهنم است. ارزش سهام این شرکت در بازار بورس از ژانویه به این طرف حدود سی درصد کاهش داشته است. تمامی صنایع با اضافه شدن هزینه های تولیدشان، مجبور شده اند قیمت کالاهایشان را افزایش دهند و دیگر افسانه ای که بر اساس آن گفته می شد بهای فولاد و آلومینیوم بخش کوچکی از هزینه تمام شده تولید است، از بین رفته است. هزینه های شرکت ها به طور متوسط به میزان سه ممیز چهاردرصد افزایش یافته است که البته بخشی از آن بر هزینه فروش نهایی محصول بار می شود.