مسجد ارجان متعلق به دوره ی اسلامی در محوطه تاریخی ارجان بهبهان کشف شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، سرپرست هیئت کاوش های باستان شناسی ارجان بهبهان گفت : شهر ارجان محوطه بسیار مهمی است که در دشت ارجان قرار گرفته و از دوره عیلام نو در آن انسان استقرار داشته است.
احسان یغمایی افزود : عکس و تصاویر هوایی تهيه شده از منطقه و گمانه زنی هالی باستان شناسی وجود این مسجد را نشان می داد که برای اطمینان اقدام به کاوش در مطنقه مورد نظر شد.
وی ادامه داد : در کاوش های باستان شناسی پای ستون های مسجد از جنس سنگ و ملات گچ ، بخشی از رواق غربی و شبستان شناسایی و کشف شد .
سرپرست هیئت کاوش های باستان شناسی ارجان بهبهان گفت : این مسجد جزو مساجد قرون اول و دوم هستند که طراحی آنها به سبک خراسانی است و به مساجد چهلستونی مشهور هستند و تراکم این ستونها به دلیل همین سبک و شیوه است که برای ایجاد سقف طراحی شدهاند.
محوطه باستانی ارجان در کنار رودخانه «مارون» در 12 کیلومتری شمال شرقی بهبهان واقع است. وسعت این محوطه باستانی حدود 500 هکتار است. در اولین مطالعات پیرامون شهر قدیم ارجان، قدمت این شهر به دوره ساسانیان (224- 652 میلادی) نسبت داده شده ولی در سال 1316 خورشیدی در نزدیکی این محوطه باستانی، آثار یک آرامگاه متعلق به حدود هزاره دوم قبل از میلاد و به دوره ایلامی کشف شد که باب جدیدی در باستانشناسی این محوطه تاریخی گشود.