معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران: 20 درصد دانش آموزان چاق مازندران دارای فشار خون بالا هستند.
وی با بیان اینکه باید در کنار فعالیت های آموزشی و پرورشی به مسائل جسمی و حرکتی دانش آموزان توجه شود، افزود: کم تحرکی، نداشتن سواد حرکتی و تغذیه نامناسب در برخی خانواده ها باعث چاقی و رشد ناموزون دانش آموزان شده است.
ساداتی با بیان اینکه باید مراقب بیماری های غیر واگیردار در جامعه باشیم، تصریح کرد: 20 درصد دانش آموزان چاق مازندران دارای فشار خون بالا هستند که این بسیار نگران کننده است.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه مدارس وظیفه سنگینی برای رفع این معضل دارند، خاطرنشان کرد: بهترین راه حل این مشکل، کسب آمادگی جسمانی، بازی، ورزش و تغذیه مناسب است که باید این موارد را برای دانش آموزان ایجاد کنیم.
ساداتی با اشاره به وضعیت نامناسب فضای حرکتی برای دانش آموزان در مدارس گفت: بسیاری از مدارس حیاط و محیط ورزشی بسیار کوچکی دارند که این معضل بزرگی محسوب شده و به ویژه در مدارس غیر دولتی این مشکل چند برابر است.
وی توجه به علائق دانش آموزان را در این زمینه موثر دانست و افزود: باید برنامه ریزی ها براساس علائق دانش آموزان باشد و دانش آموزان را به سمت فعالیت های ورزشی که به آن علاقه دارند سوق دهیم.