بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی الکامپ صبح امروز شنبه ۶ مرداد و با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، این دانشگاه با ارائه محصولات و خدمات فناورانهی خود در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی الکامپ حضور دارد و علاقهمندان در روزهای ۶ تا ۹ مرداد میتوانند از غرفه دانشگاه بازدید کنند.
تیم تایفون، تیم کانکت، شرکت پرسا، صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی توسعه صادرات و فناوری شریف، مرکز راهکارهای اطلاعاتی هوشمند (شرکت دانش افزار نارون شریف)، آموزشهای تخصصی و تیم استاد بانک ضمن حضور در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی الکامپ، محصولات و خدمات فناورانهی خود را به نمایش گذاشته اند.
*معرفی محصولات و خدمات ارایه شده توسط دانشگاه صنعتی شریف در بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی الکامپ:
- مجری تیم تایفون باکس دکتر گودرزی از دانشکدهی مهندسی کامپیوتر است و زمینه فعالیت این تیم در حوزه دادههای حجیم است. محصول این تیم یک کار افراز است که برای شتابدهی پردازش جریانی دادههای حجیم کاربرد دارد.
- مجری تیم کانکت دکتر غلامپور از پژوهشکدهی الکترونیک است. سامانه کانکت شریف یک سرویس مخابراتی هوشمند است که سرویس مرکز تلفن موبایل را برای موسسات فراهم میکند. هر موسسه یا شرکتی که خدماتی را خارج از ساختمانهای خود به مشتریان ارائه میکند میتواند از این سرویس استفاده کند. زمان، تعداد زنگها قبل از برداشتن تلفن و فایل صوتی هر تماس ثبت میشود. سپس یک سیستم هوشمند فایلهای صوتی را از نظر احساسات و نحوه صحبت کردن طرفین ارزیابی و نتیجه را ثبت میکند. در ضمن شماره تلفن شخص سرویس دهنده و مشتری پنهان میماند. مشتریان بالقوه این سیستم شرکتهای تاکسی تلفنی، فروشندههای اینترنتی، شرکتهای خدماتی و ... هستند. این سیستم، به کمک کتابخانه توابع اینترنتی پیاده سازی شده آن، به سادگی قابل تجمیع با سیستمهای موجود شرکتها و مؤسسات مختلف است. دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی شریف با توجه ویژه دکتر مختاری، مخارج پیاده سازی و نگه داری این سیستم را تأمین کرده است. سامانه کانکت شریف در نمایشگاه Elecomp به نمایش گذاشته شده است.
- مجری شرکت پرسا دکتر اسدی از دانشکدهی مهندسی کامپیوتر است. حوزه فعالیت این شرکت ساخت سامانه ذخیره سازی و حجیم داده است که به صورت کاملا بومی و ساخت ایران است.
- صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی توسعه صادرات و فناوری شریف به نمایندگی دکتر روستا آزاد از دانشکده مهندسی شیمی و نفت، با همکاری بانک توسعه صادرات در سال ۱۳۸۹ تأسیس شد که به اعطای تسهیلات به شرکتهای فناور و دانش بنیان میپردازد. تا کنون بیش از ۵۰۰ شرکت دانش بنیان تسهیلات داده شده است. از دیگر فعالیتهای این شرکت اعطای ضمانتهای بانکی است.
- مجری مرکز راهکارهای اطلاعاتی هوشمند (شرکت دانش افزار نارون شریف) دکتر حبیبی از دانشکدهی مهندسی کامپیوتر است. از محصولات ایت شرکت میتوان به مدیریت عملیات یکپارچه نوین (معین) اشاره کرد که جهت پایش خدمات انلاین بانکی و کسب و کارهای برخط و ... به کار میرود. دیگر محصول این شرکت موتوشاب نام دارد که یک موتور بومی تولید شبکه خای اجتماعی برخط متن باز میباشد که در قالب خدمات ابری هم عرضه میگردد.
- مدیر آموزشهای تخصصی دانشگاه، دکتر اکبری جوکار است. در این غرفه برنامههای آموزشی تخصصی موردنیاز صنایع و سازمانها قابل ارایه توسط دانشکده ها، پژوهشکدهها و مراکز وابسته به دانشگاه معرفی میشود.
- مجری تیم استاد بانک (از واحدهای مستقر در مرکز رشد) مهندس فراهانی است. استاد بانک پلتفرمی است برای انتخاب انلاین معلم خصوصی که تا کنون نزدیک به ۲ هزار و ۴۰۰ استاد فعال و ۶ هزار و ۵۰۰ شاگرد دارد.
علاقهمندان می توانند در روزهای ۶ تا ۹ مرداد در ساعات ۱۰ تا ۱۸ از غرفهی دانشگاه صنعتی شریف (سالن ۳۱ a - سالن میلاد- غرفه ۱۶۴) بازدید کنند.