جشنواره غذاهای سالم و محلی شب گذشته در محل موزه مردم شناسی نهبندان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکزخراسان جنوبی، رئیس مرکز آموزش فنی وحرفه ای نهبندان گفت : در این جشنواره 24 نفر ب
مالدار تنها سنتی بودن غذا ، طعم و مزه ، شکل ظاهری را از جمله موارد انتخاب غذای برتر این جشنواره عنوان کرد و افزود:شیوههای پخت غذا و غذاهایی که از مواد غذایی تازه ، رنگهای طبیعی و سبزیجات بیشتر و در فرایند پخت آن از نمک و روغن کمتری استفاده شده است به عنوان غذای برتر انتخاب می شوند.